Gnistan 3-1 Kiffen


Gnistan kohtasi perjantaina Fair Pay Areenalla paikallisvastustaja Kiffenin. Gnistan otti vakuuttavan esityksen jälkeen voiton lukemin 3-1.

Keltaiset olivat alusta asti niskan päällä. Kiffenillä oli vaikeuksia pitää palloa hallussaan, kun kotijoukkue iski kiinni jo ylhäällä kovalla prässillä. Ensimmäistä maalia Gnistan pääsi juhlimaan 9 minuutin jälkeen. Ville Spangar sai pallon haltuunsa rangaistusalueen ulkopuolella ja taivutti vasurillaan kierteisen vedon taka-alanurkkaan ohi hieman haparoineen Kiffen-veskarin.
Seuraava osuma nähtiin 30 minuutin kohdalla, kun Tuomas Mustonen jakoi pallon vasempaan laitaan Spangarille, joka toimitti pelivälineen takaisin rangaistusalueen keskelle edenneelle Mudelle. Kiffenin pelaaja ojensi jalkansa vetojalan eteen ja erotuomari osoitti välittömästi palloa pilkulle. Mude asteli itse pallon taakse ja tykitti pallon voimalla häkkiin.
Gnistan maalasi vielä ennen taukoa kolmannen kerran ja jälleen viimeistelijänä oli Mustonen. Tällä kertaa hienon esityön teki David Opoku, jonka millintarkka keskitys oikealta laidalta kiersi juuri Kiffen-puolustuksen taakse. Mude liukui paikalle ja viimeisteli taukotilanteeksi 3-0.
Toisella puoliajalla Keltaisilla oli useita paikkoja kaunistella lukemia, mutta jakson ainoan osuman iski vaihdosta toiselle jaksolle mukaan tullut Kiffenin Fisnik Gerxhaliu. Hyökkääjä pääsi kääntymään kotijoukkueen rangaistusalueen rajalla ja iski pallon varmasti takakulmaan. Kavennus osoittautui kuitenkin kosmeettiseksi ja Gnistan pelasi ottelun loppuun varmoin ottein.
Keltaiset siirtyivät voitolla hetkellisesti sarjakärkeen. Lauantain peleissä JäPS kuitenkin voitti kotonaan Futuran ja johtaa nyt sarjaa 1 pisteen erolla Gnistaniin. Mikkelin Palloilijat on ottelun vähemmän pelanneena Gnistania 4 pistettä perässä. Loppukaudesta on siis luvassa erittäin jännittävä!
Valmentaja Jani Honkavaaran mietteet matsin jälkeen:
”Ihan ok peli meiltä. Erityisen tyytyväinen olen joukkueena pelaamiseemme. Lisäksi pelasimme johtoasemassa kypsästi, mikä kertoo henkisestä vahvuudesta.”
”Taistelu lohkovoitosta jatkuu! Nautitaan siitä.”

Gnistan 3-1 Kiffen

Gnistan: Aaltonen, Murto, Lönnström, Lauretsalo, Markkanen, Uhmo (Rikberg 90′), Kuikka, Rodriguez, Spangar (Kauti 71′), Opoku (Woodward 74′), Mustonen
Maalit:
Gnistan: Spangar 9′, Mustonen 30′, 42′
Kiffen: Gerxhaliu 77′
Varoitukset:
Gnistan:
Kiffen: Johnson 29′, Kivistö 57′, Asuintupa 84′, Pajula 88′

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.