Ennakko: Futura – Gnistan


Lauantaina Gnistan matkustaa Porvooseen Kakkosen itälohkon kolmanneksi viimeiseen otteluunsa. Tilanne lohkon kärjessä on erittäin mielenkiintoinen ja kaikilla kolmella kärkijoukkueella, JäPS:llä, Gnistanilla ja MP:llä, on hyvät mahdollisuudet napata lohkovoitto ja paikka nousukarsintoihin.

Ennen viikonlopun kierrosta JäPS johtaa sarjaa yhden pisteen erolla Gnistaniin. Kolmantena seuraa Gnistania pisteen perässä oleva MP. Sunnuntaina JäPS kohtaa vieraissa Kiffenin ja MP kotonaan PK-35/VJS:n.
Edellisessä ottelussaan Keltaiset kohtasivat viikko sitten Kiffenin Fair Pay Areenalla. Gnistan otti vakuuttavan esityksen jälkeen voiton lukemin 3-1. Futura taas hävisi niukasti 3-2 vieraissa sarjakärki JäPSille. Sarjassa Futura on tällä hetkellä kahdeksantena, 7 pisteen kaulalla putoajan paikalla olevaan Kiffeniin.
”Futuralla on meitä vastaan panosta, sillä voitolla se varmistaa sarjapaikan. Heillä on kokenut joukkue, joka voitti kotikentällään hiljattain MP:n, joten sitä ei missään nimessä voi aliarvioida”, analysoi Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara lauantain vastusta.
”Yleensä Futuran peleissä syntyy paljon maaleja, mutta meidän on ennen kaikkea pidettävä oma pää puhtaana. Tasapainoinen esitys on tavoitteena.”
”Kolme peliä on jäljellä, ja kaikki niistä ovat pahoja. Sama tilanne on kaikilla muillakin. Kaikki pelit pitää pelata ennen kuin niistä saa pisteitä”, Honsu päättää.
Futura vs Gnistan
La 22.9 klo 15:00
Porvoon keskuskenttä

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.