Ennakko: Kiffen – Gnistan


Gnistan kohtaa tiistaina Töölön Pallokentällä Kiffenin klo 18.30 alkavassa paikalliskamppailussa. Luvassa on mielenkiintoinen kamppailu, sillä joukkueet löytyvät taulukon eri ääripäistä. Gnistan johtaa Kakkosen itälohkoa, kun Kiffen taas on valunut sarjan hännille.

Gnistan kohtasi edellisessä ottelussaan Mikkelissä MP:n ja toi mukanaan Oulunkylään täydet kolme pistettä viime hetken Mustosen maalilla. Kiffenin otteet ovat viime aikoina olleet alavireisiä. Edellisissä otteluissa ”Mustat Hurmurit” ovat kärsineet tappiot Atlantikselle (5-0) ja Futuralle (3-0).
”Mielenkiintoinen paikallispeli tulossa kun ollaan täysin eri päissä sarjataulukkoa. Kiffen tarvitsee kipeästi pisteitä, joten kiinnostavaa nähdä millä keinoilla ne aikovat niitä meitä vastaan hankkia. Muuttavatko kenties jotain omassa pelissään vai eivät”, pohti Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara tiistain matsia.
Kapteenin nauhaa kantava Antti Uusitalo on sivussa pelikiellon takia, mutta loukkaantumishuolia Gnistanille ei ole ja hyviä pelaajia jää väistämättä niin penkille kuin katsomoonkin. Honkavaara tiedostaa, että tässä vaiheessa kautta ison pelaajaringin hyödyt alkavat nousta esiin.
”Pientä otteluruuhkaa taas tulossa, joten jonkin verran kierrätetään pelaajia ja muutamat vähemmän pelanneet saavat minuutteja. Viimeksi tuo tiheämpi ottelurytmi verotti rinkiä aika kovalla kädellä, joten koitetaan nyt varautua siihen etukäteen.”
”Joukkueessa on kuitenkin niin paljon laatua, että laittoi sinne kenet tahansa niin homma toimii varmasti.”
”Hyvällä sykkeellä ja peli kerrallaan”, kertaa Honsu teesit Kiffen-matsiin ja loppukauteen.
Kiffen-Gnistan käynnistyy Töölön Pallokentällä tiistaina 17.7. klo 18.30. Tervetuloa mukaan tsemppaamaan Keltaiset voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.