Pe klo 18.30: Gnistan – PK-35/VJS

Kolmen vierasottelun jälkeen Gnistan palaa jälleen tositoimiin Oulunkylän Fair Pay Areenalla. Perjantaina klo 18.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu PK-35/VJS.

PK on aloittanut sarjan saldolla 3-1-4. Tämä oikeuttaa itälohkossa 7. sijaan. Edellisessä ottelussaan PK kaatoi Kiffenin 2-0. Nuoren joukkueen runko koostuu VJS:n viime kauden A-junioreista, mutta vierailevia tähtiä on nähty Ykkösessä pelaavasta emoseura PK-35stä. Mm. Hongastakin tuttu Konsta Rasimus oli mukana PK:n voitossa Kiffenistä. Myös Gnistanin kannattajille tuttu John Keister on saanut vastuuta viime otteluissa.
Gnistan lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Kolme edellistä ottelua vieraissa pelanneet Keltaiset ovat napsineet voittoja vakuuttavaan tahtiin ja nousseet itälohkon kärkipaikalle. Erityisen vakuuttavasti on toiminut puolustus. Viidessä viime ottelussa omaan päähän on mennyt vain yksi maali.
Tervetuloa seuraamaan kun Keltaiset jahtaavat kuudetta perättäistä voittoaan Oulunkylän illassa! Perjantaina 15.6. klo 18:30!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.