Ennakko: JäPS – Gnistan

Tiistaina klo 19:30 Gnistan kohtaa Kakkosen kärkikamppailussa Järvenpäässä JäPSin. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kahdesti. Huhtikuussa Suomen Cupin 6. kierroksella Gnistan haki Järvenpään tekonurmelta 0-1 tuloksella jatkopaikan ja kuukausi sitten pelatussa Kakkosen ottelussa pisteet jäivät Oulunkylään lukemin 2-1.

JäPS on aloittanut Kakkosen vahvasti. Kahdeksasta ottelusta irronneet viisi voittoa, kaksi tasuria ja yksi tappio oikeuttavat sarjataulukossa toiseen sijaan. Kärkipaikalta otteluun lähtevä Gnistan on järvenpääläisiä pisteen edellä. Ottelussa siis panosta riittää vaikka kausi onkin vasta aluillaan.
Gnistan lähtee otteluun hyvässä vireessä, sillä viimeiset neljä ottelua ovat päättyneet Keltaisten voittoon. Huomionarvoista on myös se, että näissä neljässä pelissä omiin on mennyt vain yksi maali. JäPSillä suuntaus on vahvan alun jälkeen ollut viime aikoina hieman toinen. Tasapelit Kiffeniä ja LPS:ää vastaan ovat pudottaneet järvenpääläiset taulukossa Gnistanin taakse. Tiistaina kuitenkin tilanne voi taas muuttua, ja JäPS lähtee otteluun varmasti nälkäisenä kärsittyään Keltaisille jo kaksi tappiota tällä kaudella.
Kahden kohtaamisen jälkeen JäPS on siis hyvinkin tuttu vastus tällä kaudella Keltaisille. Valmentaja Jani Honkavaara tietää mitä odottaa.
”Jäps on sama Jäps kuin kahdessa edellisessäkin pelissä. Vetäytyvät puoleen kenttään ja iskevät vastaan. Viime peleissä ei ole tullut tulosta ihan ensimmäisten pelien tapaan. Nyt sieltä on tosin Kurittu pelikiellossa, joka kenties aiheuttaa heidän peliinsä jotain muutoksia.”
Einari Kurittu onkin ollut JäPSin tehokkain viimeistelijä tällä kaudella. Alkukaudesta on syntynyt 7 osumaa joka oikeuttaa itälohkon maalipörssissä toiseen sijaan. Vastaavasti Gnistanin paras maalintekijä on ollut tuttuun tapaan Tuomas Mustonen. Mude on heiluttanut verkkoa seitsemässä pelaamassaan ottelussa kuusi kertaa.
Gnistanilla kokoonpano tulee hieman vaihtumaan lauantaina Kuusysin Lahdessa kohdanneesta miehityksestä. Neljä peliä kymmenen päivän sisään sekä lievät loukkaantumiset aiheuttavat pientä kierrätystä. Ringissä Keltaisilla kuitenkin riittää leveyttä ja päteviä korvaajia on paikalle kuin paikalle.
Ottelu alkaa Järvenpään Keskuskentällä klo 19.30. Tervetuloa mukaan kannustamaan Keltaiset voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.