Ennakko: Gnistan – MP


Maanantaina 21.5 Gnistan saa vieraita Mikkelistä kun Mikkelin Palloilijat saapuu Oulunkylään klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Kauteen yhtenä itälohkon ennakkosuosikkina lähtenyt MP on aloittanut sarjan alavireisesti. Neljästä ottelusta saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Gnistan on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Edellisestä ottelusta Keltaisille kirjattiin 1-0 tappio LPS:n vieraana.
Kauden ensimmäisissä otteluissa vastustajat ovat lähteneet Gnistania vastaan ensisijaisesti puolustamaan. Maanantain pelistä Keltaisten valmentaja Jani Honkavaara odottaa kuitenkin erilaista.
”Tulosten valossa MP:n peli ei ole vielä lähtenyt kulkemaan, mutta kesän mittaan parantavat aivan varmasti. Tulossa on hyvin erilainen peli keskiviikkoon verrattuna. Isompi kenttä ja oletettavasti pelaavampi vastustaja.”
”Mielenkiintoista nähdä millä ilmeellä MP tulee ja muuttavatko he omaa peliään meitä varten. Voisi olettaa, että uskaltavat pelata enemmän omaa peliään edellisiin vastustajiin verrattuna.”
Gnistanin loukkaantumistilanteessa ei ole suurempia muutoksia. Keskikentän keskustaan tekevät todennäköisesti paluun keskiviikkona pieniä vammoja parannelleet kapteeni Uusitalo ja Lauretsalo.
Viikko sitten Järvenpään Palloseuraa vastaan kovan tällin päähänsä saanut maalivahti Timo Aaltonen on myös palaamassa tolppien väliin maanantaina. Aaltosta tuurannut Atte Otronen suoriutui kuitenkin urakastaan mallikkaasti.
”Atte pärjäsi hyvin vaikka aika vaikeisiin ja hyvin erilaisiin paikkoihin joutui. Ensin JäPSiä vastaan suoraan vaihdosta 20 minuutin myllytykseen ja LPS vastaan taas täysin erilainen tilanne kun vetoja ei tullut yhtään ennen voittomaalia. Atte ei ole ehtinyt juuri treenaamaankaan armeijan takia.”
Tervetuloa tsemppaamaan Gnistan kolmeen pisteeseen!
Gnistan – MP maanantaina 21.5 klo 18:30 Oulunkylän Fair Pay Areenalla.
Liput: 8€/5€, kausikortit 60€
Lisätiedot
Facebook

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.