Cup-taistelu jatkuu torstaina


Gnistan kohtaa torstaina 12.4. klo 18.30 Suomen Cupin 6. kierroksella Järvenpään Palloseuran. Ottelu pelataan Koivusaaren tekonurmella (Pietolankatu 48). Alun perin ottelu piti pelata jo ennen pääsiäistä, mutta tuolloin kentän huono kunto siirsi ottelun.
JäPs on voittanut edelliset cup-vastuksensa niukasti, mutta se riittää cup-kilpailuissa. Viimeksi kaatui viime kauden Ykkösen seura FC Espoo Ville Jauhiaisen kahdella maalilla 2-1 (1-1). 5. kierroksella kaatui jatkoajan jälkeen Lopa.
Gnistan puolestaan kaatoi 5. kierroksella Ykkösen Viikingit ja 6. kierroksella viime kaudella noususta Ykköseen karsineen BK-46:n Karjaalta. Molemmissa otteluissa maalin teki rangaistuspotkusta Samuel Woodward.
Torstain otteluun Gnistan pääsee parhaimmalla miehistöllään, sillä ennen pääsiäistä joukkuetta vaivannut flunssa on takanapäin. Lisäksi Ville Spangarin sitkeä nivusvamma alkaa elpyä, joten valmentaja Jani Honkavaaralla on pelaajista runsaudenpulaa, mikä lupaa hyvää ennen kauden alkua.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.