Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalilainen Rui Carvalho liittyy Gnistanin valmennustiimiin.

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä. Jo vuonna 2006 alkaneen valmennusuran alkajaisiksi Carvalho valmensi kaikkiaan seitsemän vuotta Lusitano de Évoran ja O Coruchensen eri ikäluokkien juniorijoukkueita ennen ensimmäistä pestiään aikuisten puolella kaudella 2013-14. Tämän Académico Viseun apuvalmentajana vietetyn kauden lisäksi Carvalho on toiminut aikuisten puolella apuvalmentajana kolmanneksi ylimmän sarjatason O Coruchensessa sekä toisiksi ylimmän sarjatason Estoril Praiassa kaudella 2019-20.

Ulkomailta Carvalholta löytyy kaksi eksoottisempaa valmennuspestiä, Kiinassa toimivan Luis Figo junioriakatemian päävalmentajana sekä Arabiemiraattien pääsarjatasolla pelaavan Shabab Dubain apu- ja kuntovalmentajana.

Intohimoisesti jalkapalloon suhtautuva Carvalho on kouluttautunut urheiluvalmennuksen maisteriksi Lissabonin yliopistossa. Maisteritutkinnon lisäksi Carvalho on suorittanut fyysisen valmennuksen tutkinnon jalkapalloon erikoistuen.

Gnistanissa valmentamisen lisäksi Carvalho työskentelee HPS/POHU YJ U17 joukkueen päävalmentajana.

– Olen erittäin tyytyväinen sopimuksestani Gnistaniin. Haluan kiittää Ricardoa (Duarte) ja Markoa (Kolsi) tästä mahdollisuudesta ja toivon, että voin osaltani auttaa seuraa kehittymään kohti sen tavoitteita, Carvalho kommentoi.

– Päivittäinen työ ja sitoutuminen kentällä sekä sen ulkopuolella ovat tärkeimpiä asioita, jotta pystymme menestymään. Uskon myös, että osaaminen ja intohimo peliin ovat olennaisia seikkoja. Odotukseni ovat korkealla ja uskon työhön mitä teemme, ja siihen, että saavutamme tavoitteemme!

Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen uudesta valmennusryhmän jäsenestä.

– Rui tuo mukanaan Gnistaniin kaksi tärkeää asiaa. Ensinnäkin osaamista, laadukasta työtä ja kokemusta ammattijalkapallosta, ja toiseksi hänen sosiaaliset taitonsa, jotka auttavat meitä rakentamaan yhtenäisen joukkueen ja vahvan ammattimaisen ympäristön.

– Olen siis todella tyytyväinen, että Rui on mukana tiimissämme!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.