Sisäänpääsy Aurinkokatsomoon

Ensinnäkin haluamme kiittää teitä kaikkia mahtavasta tuesta. Molemmat kahdesta ensimmäisestä kotiottelustamme ovat olleet loppuunmyytyjä ja se lämmittää sydäntämme. Kiitos.

Olemme tietoisia siitä, että sisääntulo Aurinkokatsomoon ei ole sujunut odotetusti ja jonot ovat olleet pitkiä. Veikkausliigaan nousun myötä uudistuksia on tullut paljon ja sitä myötä myös ratkaistavia asioita. Yhtenä ratkaistavana asiana on ollut sisäänpääsyt ja isojen ihmismassojen käsitteleminen. Tapahtuman järjestämiseen urheilupuisto on haastava alue.

Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti, ja siksi olemme ohjeistaneet turvatarkastajiamme olemaan erityisen tarkkoja päästäessään ihmisiä sisään. Turvallisuus pysyy jatkossakin ensisijaisena tavoitteenamme, mutta olemme kehittäneet turvatarkastusta seuraavaan otteluun ja uskomme, että näiden keskusteluiden ja toimenpiteiden myötä sisääntulo tulee jatkossa olemaan sujuvampaa.

Haluamme myös muistuttaa teitä, arvoisat katsojat, että voitte omalta osaltanne auttaa ehkäisemään jonotusta saapumalla paikalle vähintään 30 minuuttia ennen ottelun alkua, mielellään jo aikaisemmin. Isolla tapahtuma-alueellamme voit nauttia kivasta päivästä runsaan ruoka- ja juomatarjoilun kera jo ennen ottelua.

Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne tässä tilanteessa. Lupaamme, että jatkossa jonotus tulee sujumaan sujuvammin.

Sunnuntaina pelataan taas Veikkausliigaa, kun vastaan asettuu Valkeakosken Haka! Liput voitte TÄÄLTÄ.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.