Naiset lähtevät voittoputkessa kohti perjantain kotiottelua

Kuva: Tero Viitanen

IF Gnistanin naisten edustusjoukkue on parantanut otteitaan kauden aikana ja joukkue lähtee perjantain kotiotteluun kahden pelin voittoputkessa.
Huhtikuussa käynnistynyt Naisten Kolmonen alkoi Gnistanin osalta hieman takkuisesti, sillä joukkue kärsi tappiot kahdessa ensimmäisessä ottelussaan. Kolmannella kierroksella Gnistan avasi voittotilinsä, kun joukkue kaatoi KP-75:n maalein 2-1. Tämän jälkeen Gnistan on pelannut neljä ottelua, joista se napannut yhteensä kuusi pistettä, joiden myötä keltapaidat ovat nousseet lohkonsa keskikastiin. Edellisessä ottelussa Gnistan haki vierasvoiton Tammisaaresta, kun EIF kaatui maalein 0-2. Tällä hetkellä Kipinä on 12 joukkueen lohkossa kuudennella sijalla.
Gnistanin laitapuolustaja Laura Ojala on iloinen joukkueen viime aikojen otteista sekä jakaa kehuja valmennuksen puolelle.
– Alkukausi on ollut haastava, mutta meidän peli-ilme on parantunut koko ajan, mikä näkyy voittojen myötä sarjataulukossa. Joukkue on hioutunut hyvin yhteen ja kevätkierroksen aikana olemme saaneet myös muutamia vahvistuksia. Hyvä tekeminen ja positiivinen asenne alkaa vihdoin heijastua kentälle. Päävalmentaja Mikke Salonen taustajoukkoineen on tehnyt todella hyvää duunia meidän kanssa. Häviöistä huolimatta usko tekemiseen on säilynyt koko ajan ja taktiikka alkaa iskostumaan joukkueeseen. Vaikka olemmekin pelillisesti otettu askelia eteenpäin, niin työtä on toki vielä jäljellä, kertoo Ojala
Naisten kausi jatkuu tämän viikon perjantaina kotiottelulla Malmin Palloseuraa vastaan. Ottelu alkaa klo 20.00 Mustapekka Areenalla. Ojala lähtee kamppailuun voitto mielessä.
– Perjantain otteluun lähdetään hyvällä fiiliksellä, mutta nöyrällä ja työtä pelkäämättömällä asenteella. Toki ensisijaisesti tavoitellaan kolmea pistettä, mutta tärkeää on myös nauttia tekemisestä. Rakkaudesta lajiin tätä kuitenkin tehdään, Ojala päättää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.