Muutoksia naisten edustusjoukkueen valmennukseen


Naisten edustusjoukkueen taustaorganisaatio on päättänyt tehdä muutoksia joukkueen valmennukseen.
Gnistanin päävalmentajana talvella aloittanut Juha Suojanen ei jatka tehtävässään.
– Pelaaminen on mennyt eteenpäin kauden aikana, mutta kehitys ei ole näkynyt pisteiden valossa, joten siksi näimme joukkueen sisällä sekä seuran johdossa parhaaksi tehdä muutoksia tässä vaiheessa. Uskomme vahvasti, että voimme parantaa tuloksia pienillä pelitavan tarkennuksilla. Strategiamme mukaisesti teemme kaikkemme, jotta säilyttäisimme paikan naisten Kolmosessa myös ensi kaudeksi ja voimme jatkaa joukkueen kehittämistä samalta sarjatasolla, kommentoi naisten taustaorganisaatioon kuuluva Patrik Ekström.
Kolmosessa pelaava Gnistan on tällä hetkellä 12 joukkueen lohkossa kymmenennellä sijalla putoamisviivan alapuolella. Eroa viivan yläpuolella olevaan HPS/2:een on viisi pistettä, mutta Gnistan on pelannut kaksi ottelua vihreäpaitoja vähemmän.
Loppukauden aikana Gnistanin valmennuksesta vastaavat Tero Viitanen sekä Peter Feodoroff, jotka ovat toimineet joukkueessa apuvalmentajina tänä vuonna. Seuran urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccio sekä juniorivalmentaja Richard Tiberi tuovat taustatukea kaksikolle omalla panoksellaan.
IF Gnistan haluaa kiittää Juha Suojasta panoksestaan seurassa sekä toivottaa onnea tuleviin haasteisiin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.