Marcus Heimonen jatkaa Gnistanissa

24-vuotias keskikenttäpelaaja Marcus Heimonen jatkaa Gnistanissa kaudella 2018.
Viime kaudella yhteensä 18:sta ottelussa pelannut Heimonen on pelannut urallaan noin sata peliä kahdella ylimmällä sarjatasolla, joista 57 Veikkausliigassa Hongan, KTP:n ja PK-35:n paidassa. ”Macella” on myös edustuksia Suomen 21-vuotiaiden maajoukkueessa.
Heimonen tuo Gnistanin keskikentälle lisää pallollista osaamista ja kokemusta. Erinomaisesta vasemmasta jalastaan tunnettu Heimonen nähtänee myös erikoistilanteiden spesialistina.
”Hienoa, että Mace jatkaa. Loistava pelimies, jollaista voittava joukkue tarvitsee. Viime keväänä hän tuli hieman kiireellä mukaan, mutta nyt päästään tekemään töitä koko talvi. Viime kaudella Mace nähtiin keskikentän keskustassa sekä laidalla. Tänä vuonna rooli on selkeämmin keskikentän pohjalla, pelintekijän paikalla. Loistava vasemman jalan laukaus tuo meille myös lisämahdollisuuksia erikoistilanteisiin”, kommentoi tyytyväinen manageri Uusitalo.
”Meillä on nyt keskikentälle useampi kokenut pelaaja Heimosen, Apriamashvilin, Pastilan ja Dudun myötä. Lisäksi nuoria pelaajia pyritään vähitellen ajamaan sisään. Tulemme varmastikin vielä tekemään 2-3 sopimusta keskikenttäpelaajien kanssa, joista näillä näkymin pari on ns. nuoria pelaajia, jotka pelaavat pääosin A- tai B-junnuissa.”
Perjantaina 26.1. Gnistan kohtaa Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa HJK:n. Talviklassikko käydään Mustapekka Areenalla klo 18:30 alkaen. Hanki liput edullisesti ennakkoon TÄÄLTÄ
 
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.