Tänään vastassa Kiffen Ogelissa

Gnistan kohtaa tänään harjoitusottelussa Oulunkylän Fair Pay Areenalla FC Kiffen 08:n. Ottelu käynnistyy klo 20:20.
Kiffen nousi tulevalle kaudelle takaisin Kakkoseen ja pelaa itäisessä lohkossa. Joukkue on vahvistunut talven aikana mm. aiemmin KäPaa edustaneella hyökkääjällä Tatu Penttisellä, sekä HIFK:sta siirtyneillä Niko Oreniuksella ja Jere Pulkkisella.
Gnistan lähtee kamppailuun pahasti varamiehisenä. Loukkaantumisten ja sairastumisten takia sivussa ovat Antikainen, Takamäki, Katainen, Joonas ja Miro Kauti, Selin, Rexhepi, Vuorela sekä Antton Koskinen. Miesvajetta paikkaamaan tulevat yhteistyöseura HIFK:n pelaajat Eero Peltonen, Pekka Sihvola, Keaton Iisakson ja Milo Jung.
– Paljon pelaajia on vielä pois. Saadaan omista kasaan 11-12 tervettä kenttäpelaajaa. Ensi viikoilla sairaslomalta palaa useampi pelaaja, joka on todella hieno asia. Muun muassa Marko Selin on kuntoutumassa, Gnistanin päävalmentaja Mikko Eskelinen kertoo.
– Tähän peliin saadaan HIFK:sta mielenkiintoinen kärkipari Eero Peltonen ja Pekka Sihvola. Lisäksi pelissä nähdään Keaton Iisakson ja Milo Jung. On jo nyt hyvä nähdä HIFK:n pelaajia mukana tositoimissa, niin se kaudellakin tulee olemaan.
Gnistan vs FC Kiffen 08
To 5.3. klo 20:20
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.