Kaikki

Uutiset

Ennakot

Otteluennakko: Gnistan kohtaa KäPan harjoitusottelussa

Lauantaina haetaan asetelmia tulevan kauden paikalliskamppailuille Gnistanin ja KäPan iskiessä yhteen harjoitusottelun merkeissä. Ottelu potkaistaan käyntiin Myyrmäen stadionilla kello 15:15. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Uutinen

Otteluennakko: Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina

PKKU:n selkein numeroin kaatanut Gnistan haastaa Interin harjoitusottelussa lauantaina. Ottelu alkaa Kupittaan tekonurmella kello 13:00. Turun Sanomat näyttää ottelun tilaajilleen suorana lähetyksenä.

Uutinen

Gnistan saavutti Palloliiton Laatujärjestelmän tason 4

Gnistan saavutti toimintansa kehittämisessä merkittävän virstanpylvään, kun se nousi Palloliiton Laatujärjestelmässä tasolle 4. Laatujärjestelmässä arvioidaan seuroja kokonaisuutena ja arviointi pitää sisällään niin urheilullisen tekemisen laadun, kuin myös hallinnon ja viestinnän kokonaisuudet.

Uutinen

Gnistan-perheen kauden avaus 7.4.

Gnistan-perheen kaudenavajaisissa on luvassa ohjelmaa junioreille, miesten edustusjoukkueen kenraaliharjoitus sekä kannattajatapaaminen.

Uutinen

Henkilökuvassa Konsta Rasimus

Gnistan kiinnitti joulukuussa riveihinsä todellisen huippuvahvistuksen kun 184 Veikkausliigan ottelua pelannut 32-vuotias Konsta Rasimus liittyi keltasiniseen sotisopaan. Haastattelimme kokenutta ja monikäyttöistä puolustuspään pelaajaa vajaa kuukausi ennen kauden alkua.

Uutinen

Otteluraportti: Ykköscup päättyi JäPSin juhliin

Gnistanin ja JäPS:n välinen Ykköscupin loppuottelu oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja kääntyi lopulta isäntien eduksi rangaistuspotkuilla varsinaisen peliajan jäätyä maalittomaksi.