TÄRKEÄT OHJEET HISTORIALLISELLE VEIKKAUSLIIGAOTTELULLE 6.4.

Olemme innoissamme kertoessamme, että odotettu Veikkausliigan ottelu FC Interiä vastaan pelataan lauantaina 6.4. klo 15 Mustapekka Areenalla. Haluamme varmistaa, että jokainen kausikortin haltija ja lipunostaja pääsee nauttimaan tästä historiallisesta hetkestä täysin siemauksin. Alla olevat ohjeet auttavat varmistamaan sujuvan ottelutapahtuman kaikille.

1. Kausikortit ja paikkavaraukset:

  • Kausikorttimyynti aloitettiin viime vuoden loppupuolella. Kun olosuhteet kehittyivät, niin jokaista kausikortin ostajaa ohjeistettiin varaamaan itsellensä numeroidut kausikorttipaikat. Ottelussa pääsy tapahtuu ainoastaan numeroitujen kausikorttien avulla.
  • Jos omistat numeroimattoman kausikortin, sinut ohjataan paikan päälle lippupisteeseen, jossa sinulle annetaan katsomosta paras mahdollinen vapaa paikka.

2. Lisämahdollisuudet kausikorttipaikkojen varaamiseen:

  • Ottelun jälkeen avautuu vielä viikon mittainen aikaikkuna, jolloin voit varata tai ostaa itsellesi numeroidun kausikorttipaikan tai vaihtoehtoisesti siirtää kausikorttipaikkasi toiseen numeroituun paikkaan.

3. Fyysiset kausikortit ja väliaikainen kausikortti:

  • Mikäli olet tilannut fyysisen kausikortin, odota muovisen kortin saapumista. Väliaikaisen kausikortin löydät sähköpostistasi, ja se toimii ottelussa samalla tavalla kuin fyysinen kortti. Fyysiset kausikortit eivät välttämättä ehdi perille ennen ottelua.

4. Uudet sisäänkäynnit Mustapekka Areenalle:

  • Pääsisäänkäyntiä on muutettu. Vanha pääsisäänkäynti toimii nyt Lounge-tilan, mediatilan ja pyörätuolisisäänkäyntinä.
  • Pääkatsomon sisäänkäynti tapahtuu parkkipaikan kupeessa olevasta portista.
  • Aurinkokatsomon sisäänkäynti tapahtuu Pikkupekka kentän ja koulun välisestä portissa.

5. Lisäohjeita ja opasteita:

  • Katso tarkemmat ohjeet kartasta. Paikan päällä on myös runsaasti opasteita, jotka auttavat sinua löytämään oikeaan paikkaan.

6. Lippujen saatavuus:

  • Ottelutapahtuma on melkein loppuunvarattu, mutta vielä on joitain lippuja Aurinkokatsomoon saatavilla. Ole nopea! Lippuja saattaa vapautua myyntiin vielä myöhemmin.

TÄRKEÄÄ: Tulethan paikalle ajoissa!

Hyödylliset linkit:

Usein kysytyt kysymykset kausikorttimyynnistä ja tulevista ottelutapahtumista: LINKKI

Veikkausliigan yleiset lipunmyyntiehdot: LINKKI

Odotamme innolla näkevämme sinut stadionilla ja jakavamme tämän ainutlaatuisen hetken yhdessä. Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä, olethan yhteydessä osoitteeseen liput@gnistan.fi.

Sivut päivittyvät.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.