Tervetuloa mukaan Gnistanin jalkapallotoimintaan!

Gnistain jalkapallotoimintaan voit liittyä mukaan monin eri tavoin!

Gnistanin jalkapallotoimintaan voit liittyä mukaan monella tapaa – tervetuloa Oulunkylän omaan jalkapalloperheeseen!

Toukokuun alussa starttaa Gnistanin futiskerho, joka houkuttelee mukaan vuosittain yli 100 lasta, tyttöjä ja poikia. Kerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille, ja se on loistava alku uudelle harrastukselle jalkapallon parissa. Harjoituksia on kerran viikossa, ja kesäkausi kestää touko-kesäkuun ajan. Syyskauden kerho järjestetään elo-syyskuussa. Futiskerhoa vetävät seuran koulutetut valmentajat ja nuorio-ohjaajat.

Kesäkauden aloituskerta on Oulunkylässä keskiviikkona 4.5. klo 17. Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät tästä linkistä!

Myös Gnistanin suosittu perhefutis käynnistyy toukokuussa! Perhefutis on suunnattu hieman pienemmille, noin 2-5 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille. Perhefutiksessa tutustutaan jalkapallon ja liikunnan iloihin yhdessä tutun aikuisen sekä muiden lasten kanssa.

Perhefutiksen kesäkaudella kokoonnutaan touko-kesäkuun ajan yhteensä kuusi kertaa. Ensimmäinen kerta on ohejlmassa sunnuntaina 15.5. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Myös eri juniorijoukkueisiin otetaan mukaan jatkuvasti uusia pelaajia! Voit liittyä tai liittää uuden harrastajan suoraan jäseneksi tämän linkin kautta! Voit myös olla yhteysessä eri ikäluokkien joukkueenjohtajiin, yhteystietoja löytyy nettisivujen Joukkue-valikon kautta.

Myös aikuisille harrastajille järjestämme jatkuvasti mahdollisuuksia hypätä mukaan Gnistaniin ja jalkapalloon! Toukokuun alussa alkaa suositun aikuisten jalkapallokoulun kesäkausi. Harjoituksiin Oulunkylässä kokoonnutaan kerran viikossa touko-kesäkuun ajan. Syyskausi alkaa elokuussa. Koulu on kaikille avoin, eikä aiempaa kokemusta jalkapallosta tarvita.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen aikuisten jalkapallokouluun tästä linkistä!

Myös muut aikuisten harrastejoukkueet ottavat uusia pelaajia – lisää tietoa näistäkin Joukkueet-välilehden kautta.

Kysymyksiin aiheesta vastaa Niclas Nortemo, 044 922 0481 [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.