Gnistanin kesä 2022 on tapahtumia täynnä!

Kesä 2022 on täynnä kerhoja, leirejä ja turnuksia.

Kohta vietellään jo huhtikuuta, ja Oulunkylän kentällä on saatu jo nautiskella mukavan aurinkoisista päivistä. Vaikka vielä välillä talvi muistutteleekin itsestään, on kesä ja lämpö pian taas täällä! Gnistain kesä on tutusti taas täynnä kerhoja, leirejä, turnauksia ja muita tapahtumia, joihin ilmoittautuminen käy tällä hetkellä kiivaana!

Yksi perinteisimmistä tapahtumista on Gnistanin futiskerho, joka starttaa jälleen toukokuun alussa! Vuosittain sataa lasta liikuttava futiskerho on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille, ja harjoituksiin kokoonnutaan kerran viikossa. Futiskerhon ilmoittautuminen sekä lisätiedot tästä linkistä!

Hieman pienemmille järjestetään suosittu Gnistanin perhefutis, joka alkaa myös toukokuussa! Perhefutiksessa tutustutaan liikunnan iloihin ja jalkapallon alkeisiin yhdessä huoltajan ja tietysti myös muiden lasten kanssa. Perhefutiksen lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä!

Kesällä Gnistan järjestää myös tuttuja kesäleirejä, joissa harjoitellaan erilaisia taitoja seuran tavoitteiden mukaisesti. Viisipäiväisiä leirejä on kolme, joista kaksi kesäkuussa ja yksi elokussa. Leirit on tarkoitettu kaikille 2009-2015 syntyneille jalkapallon harrastajille. Kesäleirien lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä!

Lisäksi ohjelmassa on maalivahdeille tarkoitettu maalivahtileiri juhannusviikolla. Maalivahtileiristä lisää tästä linkistä!

Ja tietysti myös aikuisille on ohjelmaa! Suosittu aikuisten jalkapallokoulu alkaa myös toukokuun alussa. Aikuisten jalkapallokoulu on suunnattu aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta jalkapallosta tarvita. Oulunkylän tekonurmella harjoitellaan kerran viikossa. Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen ja lisätiedot tästä linkistä!

Myös turnauksissa on tarjolla vaihtoehtoja monen ikäisille, lapsille ja aikuisille – lisätietoja turnauksista löydät tästä linkistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.