Gnistan järjestää High Performance Football -webinaareja kevään aikana.

Kansainvälisiä jalkapalloilun eri osa-alueiden huippuasiantuntijoita saapuu vieraaksemme yhteensä viiteen Zoom-webinaariin. Nyt sinulla on siis loistava mahdollisuus tulla kouluttautumaan ja laajentamaan tietotaitoasi!

Webinaari-sarjassa pureudutaan syvälle jalkapallovalmennuksen ytimeen. Mielenkiintoinen agenda pitää sisällään seuraavat aihealueet:

Webinaarien isäntänä toimii IF Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte, joka omaa myös mittavan akateemisen taustan valmentajien kouluttamisesta Lissabonin yliopistosta.

Yksittäisen webinaarin hinta on 35 €. Koko koulutuspaketin voit ostaa 115 €:n hintaan. Webinaarit järjestetään Zoom-webinaariohjelmalla. Maksaminen tapahtuu PayPal-palvelun kautta.

Ilmoittautuaksesi kaikkiin koulutuksiin (115 €) lähetä sähköposti [email protected] seuraavilla tiedoilla: koko nimi, laskutusosoite ja sähköposti.

Mikäli et pääse osallistumaan live-webinaariin on sinulla mahdollisuus myös ostaa tallenne vastaavaan hintaan (35 € / 115 €). Rekisteröidy normaalisti webinaareihin ja ilmoita asiasta meille sähköpostitse ([email protected]). Lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen katsottavaksi.

Kaikki webinaarit toteutetaan englanniksi. Yksittäisen webinaarin kesto on noin puolitoista tuntia.

Gnistan High Performance Webinaarien ohjelma:


Maanantai 25.1. klo 14:00 (EET, Helsinki)

Rodrigo Picchioni – Squad Building & Scouting Workflow

Brasilian pääsarjan Red Bull Bragantinon jalkapallo-operaatioiden avustaja Rodrigo Picchioni esittelee prosessin menestyvän joukkueen rakentamisessa sekä pelaajatarkkailun ja -rekrytoinnin työnkulun organisoinnissa. Rodrigo on toiminut myös Suomessa VPS:n analyytikkona sekä valmentajana.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.


Maanantai 15.2. klo 14:00 (EET, Helsinki)

Hugo Pereira – Impact of environmental constraints in football performance

Entinen Kolumbian maajoukkueen ja norjalaisen Rosenborgin valmentaja Hugo Pereira kertoo erilaisten olosuhteiden vaikutuksista jalkapallosuoritukseen. Pereira toimi Kolumbian maajoukkueessa Carlos Queirozin apuvalmentajana.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.


Maanantai 15.3. klo 14:00 (EET, Helsinki)

Christopher Carling – Updating Running Performance in Football

Ranskan jalkapalloliiton fyysisen valmennuksen vastaava Christopher Carling laajentaa ymmärrystämme pelaajien juoksusuorituksista ja liikkumismalleista jalkapallo-ottelun aikana. Carling on työskennellyt uransa aikana huippuympäristöissä kuten Manchester Unitedissa, Lillessä, Marseillessa ja PSG:ssä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.


Maanantai 19.4. klo 15:00 (EET, Helsinki)

Vitor Severino – The Shakthar Methodology

Shakhtar Donetskin edustusjoukkueen valmentaja avaa metodologiaa ja valmennusprosessia ukrainalaisseuran viime aikaisissa menestyksissä. Viime kauden Ukrainan mestarijoukkue on tunnettu voitoistaan Euroopan huippuseuroista kuten Zidanen Real Madridista ja Guardiolan Manchester Citystä sekä myös vahvasta pelaajakehityksestään.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.


Maanantai 10.5. klo 14:00 (EET, Helsinki)

Jyri Nieminen – What every Football Coach must know about goalkeeping

Äskettäin MLS-seura New York Red Bullsin maalivahtivalmentajaksi nimitetty Nieminen kertoo mitä jalkapallovalmentajan tulee tietää maalivahdin roolista ja valmentamisesta osana joukkuetta. Nieminen omaa kattavan valmennuskokemuksen eri puolilta maailmaa mm. Aspire Akatemiasta, Qatarin nuorten maajoukkueesta, Yhdysvaltojen MLS -sarjasta ja Etelä-Amerikan pääsarjasta.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.