Matsipäivän haastattelussa Saku Heiskanen

Saku Heiskanen lähtee luottavaisin mielin kohti päivän ottelua SJK:ta vastaan.

Saku Heiskanen siirtyi Gnistanin riveihin täksi kaudeksi Yhdysvaltojen yliopistosarjasta, jossa 22-vuotias peluri vietti viime vuoden. Alkukauden aikana Heiskanen on kuulunut vakiokasvoihin Gnistanin kokoonpanossa, sillä mies on aloittanut kaikissa kolmessa Veikkausliigan otteluissa oikean puolustajan tontilla. Heiskanen kertoo olevansa tyytyväinen alkuunsa uudessa ympäristössä.

– Liigaan ja Gnistanin tuleminen on tuntunut hienolta. Ogelissa pelaaminen on kivaa! Suurin ero Yhdysvaltoihin on vastustajien taktisuus, sillä täällä peli on organisoidumpaa, kun taas rapakon takana mentiin enemmän vauhdilla päästä päähän, mies kertoo.

Gnistan on aloittanut kauden vahvasti, sillä keltapaidat ovat napanneet kaksi voittoa kolmesta pelaamastaan ottelusta. Heiskanen lähtee kohti päivän kamppailua luottavaisin mielin.

– Olemme saaneet kauteen hyvän alun ja meillä on tosi hyvä henki joukkueessa. Jokainen jätkä on luottavainen sen suhteen, että tulosta tulee myös jatkossa. Meillä on oma vahva identiteetti, joka on meille suuri vahvuus.

Edellisellä kierroksella Gnistan kärsi kauden ensimmäisen tappion, kun VPS nujersi Kipinän maalein 3-2. Heiskasella on kuitenkin valmiina resepti, jota noudattamalla Gnistan palaa voittojen tielle.

– Meidän pitää puolustaa yleisesti paremmin ja voittaa omat vastustaja kaksinkamppailuissa suuremmalla prosentilla kuin Vepsua vastaan. Lisäksi meidän pitää pystyä luomaan enemmän maalipaikkoja. Meillä on hyvät hyökkääjät, jotka ovat tehokkaita viimeistelijöitä. Heille vaan enemmän tarjoulua, niin he varmasti hoitavat viimeistelyn. Nähdään sunnuntaina Ogelissa, nuorukainen päättää.

Ottelu SJK:ta vastaan alkaa Oulunkylässä klo 16.00 ja voit seurata sen kulkua Ruutu+-palvelun kautta, mikäli et pääse paikan päälle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.