Gnistan ja Aro Systems Oy vahvistavat yhteistyötään

Gnistan ja Aro Systems Oy ilmoittavat ilolla syventävänsä pitkäaikaista kumppanuuttaan entisestään. Aro Systemsin juuret ovat Oulunkylässä, ja yritys on ollut keskeinen tukija Gnistanin toiminnassa jo pitkän aikaa. Tämän kaltaiset pitkäaikaiset kumppanit mahdollistavat Gnistanin toimintaa ja ovat osaltaan luomassa yhteisöllisyyttä niin Gnistanissa kuin Oulunkylässä.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 70 vuoden kokemuksella. Yritys työskentelee yhdessä lähes 400 ammattilaisen kanssa luodakseen parempaa ympäristöä elämiseen ja työskentelyyn. He huolehtivat kiinteistösi koko elinkaaresta, tarjoamalla kattavasti kaikki talotekniikkaan liittyvät rakentamisen ja ylläpidon palvelut uudis- ja saneerauskohteissa.

Tulevalla kaudella Aro Systems toimii otteluisäntänä KuPS ottelussa ja heidän logonsa komeilee molempien edustusjoukkueiden shortseissa.

Aro Systemsin toimitusjohtaja Mika Huovinen kommentoi yhteistyötä.

– Olemme todella iloisia yhteistyösopimuksesta. Yrityksemme juuret ovat vahvasti Oulunkylässä, ja Gnistan on vahva osa alueen kulttuuria. Haluamme olla mukana tukemassa seuran upeaa matkaa ja edistämässä yhteisöllisyyttä Oulunkylässä.

Gnistan ja Aro Systems odottavat innolla tulevaa yhteistyökautta ja uskovat sen tuomaan lisäarvoon sekä seuralle että yhteisölle.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.