Foodchefin otteluraportti: Gnistan murskasi HIFKin paikalliskamppailussa

Gnistanin Naisten edustusjoukkue pelasi perjantaina historiallisen ensimmäisen pelinsä valtakunnallisessa kakkosessa, ja vastassa oli paikallisderbyssä HIFK. Ottelu oli samalla joukkueen valitsema 100-vuotisjuhlavuoden juhlaottelu.

Puheiden ja seremonioiden jälkeen päästiin pelaamaan runsaslukuisen yleisön edessä. Alussa peli ei oikein lähtenyt liikkeelle. Lieneekö uudet pelivarusteet ja pelin tärkeys ja historiallisuus häirinneet keskittymistä? Melko nopeasti kuitenkin peli parani, eikä paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä.

Pelissä saatiin heti useampi maalintekijä rekistereihin, mutta Vera Saastamoinen jatkoi edellisen kauden tutuksi tulleita hattutemppujaan. Puolustus onnistui myös erinomaisesti, ja viimeisenä lukkona Velma Oikarinen piti maalinsa puhtaana, vaikka HIFK:lla olikin muutama selkeä maalipaikka.

Gnistanin kaikki maalintekijät:

  • Johansson 18′
  • Saastamoinen 38′, 60′ ja 89′
  • Talka 50′
  • Lanki 72′
  • Jäderholm 90+2′

– Erittäin vahva kauden alku, ja olemme todella tyytyväisiä voittoon ja tekemiemme maalien määrään. Pelin ensimmäiset minuutit näyttivät hieman hermostuneilta, mutta toinen puoliaika oli paljon parempi kaikilta osin, ja peli oli täysin hallinnassa. Olen erittäin tyytyväinen pelaajiini ja joukkueeseeni, Gnistanin päävalmentaja Nikos Kalaitzis kommentoi.

Tunnelma Mustapekka Areenan aurinkoisessa kevätillassa oli kaikinpuolin upea. Tervetuloa mukaan taas perjantaina 17.5 klo 19, kun vastaan asettuu FC Futura Porvoosta!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.