Fanimatka Tampereelle 13.4.

IF Gnistanin kannattajat ry järjestää fanimatkan upouudelle Tammelan stadionille 13.4.

Gnistanin seurahistorian ensimmäinen vierasottelu Veikkausliigassa otellaan 13.4. Tampereella Ilvestä vastaan. IF Gnistanin kannattajat ry. järjestää vierasmatkan tähän historialliseen otteluun, jossa päästään samalla kokemaan tälle kaudelle vihittävä uusi ja uljas Tammelan stadion.

Kyyti maksaa yhdistyksen jäsenille 20 € ja ei-jäsenille 30 €. Jos olet jo aiemmin liittynyt kannatusyhdistyksen jäseneksi, voit maksaessasi merkitä verkkopankkisi viestikenttään tekstin ”Tampere”.

Jos et vielä ole liittynyt yhdistyksen jäseneksi tai maksat toisen henkilön matkan eikä hän ole yhdistyksen jäsen, niin tässä toimintaohjeet: Kirjoita verkkopankkisi viesti-kenttään seuraavat asiat: Tampere, matkustajan nimi, sähköpostiosoite (mikäli pankin sovellus ei hyväksy @-merkkiä, käytä sen sijaan merkintää (ät) ), puhelinnumero ja syntymäaika.

TÄRKEÄÄ: Huomaathan, että paikka linja-autossa on varattu vasta, kun matka on maksettu yhdistyksen tilille FI18 1544 3000 3613 99.

Matkan kuljetusvälineenä toimii Busmon 50 paikkainen linja-auto. Matkaan lähdetään Oulunkylän urheilupuiston parkkipaikalta 13.4. kello 11:00. Tavoitteena on olla hyvissä ajoin paikalla Tammelassa ennen kello 14:00 alkavaa ottelua, joten matkan varrella suoritetaan yksi lyhyt pysähdys, jonka aikana on mahdollista suorittaa esimerkiksi asiointi WC:ssä. Kuljetus takaisin Helsinkiin lähtee heti ottelun päätyttyä ja stadionin tyhjennyttyä.

Kotijoukkueen käytännön mukaisesti jokainen ostaa pääsylippunsa itse. Lippu maksaa 16 €.

Lipun vieraskannattajakatsomoon saa tästä linkistä: https://www.lippu.fi/event/name-18365252/?affiliate=FF3

Kaikki IF Gnistanin kannattajat ovat tervetulleita mukaan, vaadimme kuitenkin kaikilta alle 18-vuotiailta vapaamuotoisen lupalapun kotoa, jossa on huoltajan allekirjoitus ja puhelinnumero. Alle 15-vuotiailla tulee olla mukana täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Mikäli Sinulla on kysyttävää niin sähköpostiosoitteemme on IF.Gnistan.Kannattajayhdistys@gmail.com
Kysymyksiä matkaan liittyen voi esittää myös Facebook-sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/groups/348267318098041

Nyt on erinomainen aika liittyä IF Gnistanin kannattajat ry:n jäseneksi, sillä jäsenenä saat hintaedun Tampereen matkan lisäksi myös tuleviin vierasmatkoihimme. Varmuudella voimme luvata, että lähdemme tukemaan keltapaitoja Tammisaareen 8. kesäkuuta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.