Huomenna vastassa EIF – ”Varmasti haetaan henkistä yliotetta”

Haastattelussa Teemu Penninkangas EIF-ottelun alla.

Vielä viime kaudella FC Lahtea edustanut puolustaja Teemu Penninkangas kirmaa huomenna Gnistan-paidassa talven neljänteen Liigacupin otteluun. Myyrmäen jalkapallostadionilla pelattavassa ottelussa vastaan asettuu tammisaarelainen EIF, joka on Gnistanin tavoin toinen tulevaksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut joukkue. Penninkankaan mukaan tämä asetelma tuo lisämaustetta kohtaamiseen.

– Ottelussa on kaksi nousijajoukkuetta vastakkain, joten varmasti haetaan jo pientä henkistä yliotetta puolin ja toisin. En ole itse pelannut EIF:ää vastaan useaan vuoteen, jos mukaan ei lasketa tammikuun harjoitusotteluita, joten on mielenkiintoista päästä näkemään heidän iskukykynsä. Meiltä odotan jälleen todella aktiivista ja rohkeaa pelaamista, jonka uskon konkretisoituvan huomenna pisteiden muodossa, Penninkangas kertoo.

Penninkangas on yksi talven aikana Gnistaniin siirtyneistä uusista pelaajista. Ottelun alla hän kehottaa seuraamaan lauantain päiväkamppailussa toista uutta nimeä Gnistan-paidassa.

– Ehdottomasti Ruotsista hiljattain saapunut Mathias Nilsson on seuraamisen arvoinen kaveri. Hän on seuran tuorein hankinta ja mahdollisesti seisoo huomenna tolppien välissä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.