Kasperi Liikonen jatkosopimukseen

"Kassu" jatkaa Gnistanissa yksivuotisella sopimuksella.

Kasperi Liikonen liittyi Gnistaniin tammikuussa 2020, joten tuleva kausi on ikitaistelijalle jo viides keltanutussa. Kaksi vaikeaa polvivammaa läpikäynyt 29-vuotias laitahyökkääjä on pelannut neljän kauden aikana kaikkiaan 50 sarjaottelua. Viime kausi oli hieno niin joukkueelle kuin polvivammastaan täyteen pelikuntoon kuntoutuneelle Liikosellekin. Peliaikaa kertyi 22 sarjaottelussa, jonka lisäksi ”Kassu” pääsi tositoimiin Ykkösen loppuottelussa SJK Akatemiaa vastaan sekä molemmissa Veikkausliigan karsintaotteluissa. Liikonen muistetaan erityisesti SJK Akatemiaa vastaan iskemästään yliajan tasoitusmaalista, mikä siivitti Gnistanin lopulta ottelun voittoon jatko-ottelun kautta.

Liikonen on pelannut Veikkausliigaa 17 ottelua Hongan riveissä kaudella 2018. Isojen maalien mies odottaa innolla uutta haastetta ja haluaa osoittaa kiitollisuutensa Gnistanille antamalla kaikkensa Veikkausliigassa.

– Fiilikset on loistavat ja on tosi siistiä nähdä miten viiden viimeisen kauden aikana tehty työ seurassa näkyy korkeimmalla sarjatasolla!

Samalla olen kiitollinen Gnistanille, että vielä parin vaikean polvivamman jälkeen tulee mahdollisuus testata omaa tasoaan Veikkausliigassa. Omana tavoitteena on pelata elämäni parasta futista ja auttaa samalla joukkuetta menestymään niin hyvin kuin se on mahdollista!

Päävalmentaja Jussi Leppälahti kommentoi Liikosen jatkosopimusta.

– Kasperi on kokenut pelaaja, joka antaa aina luotettavalla tavalla kaikkensa ja on kova kilpailija. Hienoa, että Kasperi jatkaa meillä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.