Jean-Claude Mabinda jatkaa keltapaidassa

Gnistan ja laitapuolustaja Jean-Claude Mabinda ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

23-vuotias Jean-Claude Mabinda siirtyi Gnistaniin tammikuussa 2022 Helsingin IFK:sta. Gnistanin paidassa Mabinda on pelannut Ykköstä 50 ottelua, jonka lisäksi hän oli kokoonpanossa molemmissa syksyn nousukarsinta-otteluissa IFK Mariehamnia vastaan. Debyyttinsä pääsarjatasolla Mabinda teki HIFK:n paidassa kaudella 2021, jolloin tilille kertyi seitsemän pelattua Veikkausliigan ottelua.

Mabinda uskoo Gnistanin olevan valmis ensi kaudella odottavaan haasteeseen todennäköisesti Veikkausliigassa. Kamppailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa, mutta se vain motivoi kovalla itseluottamuksella varustettua nuorta miestä.

– Viime kausi meni joukkueeltamme jo hyvin, mutta uskon, että voimme nostaa tasoa sekä treeneissä että peleissä entisestään ollaksemme valmiita kohtaamaan kovempia haasteita. Joukkueen sisällä odotettavissa on kova kilpailu peliajasta, mikä motivoi minua kehittymään ja ottamaan isomman roolin kentällä. Lähden seuraavaan kauteen vahvalla itseluottamuksella ja olen valmis tekemään kovasti töitä sekä henkilökohtaisen että joukkueen menestyksen eteen.

Mabindalla on myös terveisiä Gnistanin kannattaja-yhteisölle.

– Kannattajilla oli huikea meininki viime kaudella! Odotan innolla, että pääsemme taas pelaamaan Ogelissa heidän edessään.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti oli erittäin tyytyväisenä laitapuolustajan jatkamisesta Gnistan-paidassa.

– Mabinda tuo puolustukseen jatkuvuutta viime kaudelta. Hän sopii pelimme periaatteisiin mainiosti, joten ehdottomasti halusimme hänen jatkavan, hienoa että se onnistui! Mabi on loistotyyppi, jonka kanssa on hienoa tehdä hommia.

Gnistanin sopimuspelaajat 14.12.2023

Kasper Hietanen
Jukka Raitala
Sampo Ala-Iso
Toni Takamäki
Linus Kahisalo
Kauri Koivunen
Jere Kujanpää
Joose Rahja
Momodou Sarr
Jean-Claude Mabinda

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.