Naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset käynnissä

Gnistan on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen Kakkosessa.

Gnistanin naisten edustusjoukkue on aloittanut marraskuussa valmistautumisen sarjakauteen 2024. Uusille pelaajille on järjestetty avoimia harjoituksia 13.11. alkaen. Viime kausi päättyi nousujuhliin joukkueen sijoituttua sarjassa hienosti toiseksi. Tulevaan kauteen naisten valtakunnallisessa Kakkosessa Gnistan lähtee uuden päävalmentajan Nikos Kalaitzisin johdolla. Gnistan pelaa kotipelinsä Oulunkylän Mustapekka Areenalla, jonka lämmitettävä tekonurmi tarjoaa loistavat olosuhteet myös harjoitteluun.

Ensi kaudella Gnistania odottaa aiempaa kovempi haaste sarjatasoa korkeammalla, joten jo valmiiksi kilpailukykyistä joukkuetta halutaan vahvistaa entisestään. Seuran strategian mukaisesti eteenpäin pyrkivä naisten edustusjoukkue tarjoaa erinomaisen paikan pelata sekä harjoitella sellaisille pelaajille, jotka haluavat panostaa omaan kehittymiseen sekä tehdä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Avoimiin harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

– Aloitimme harjoittelun tulevaa kautta varten muutama viikko sitten ja avoimet harjoitukset ovat kestäneet noin viikon verran, joten voimme katsastaa sekä edellisen kauden joukkuetta ja uusia pelaajia. Meininki harjoituksissa on ollut todella hyvä! Pelaajat ovat intoa täynnä tulevaa kautta kohtaan ja kaikki treenaavat energisesti ja positiivisesti. Pääasiassa haemme maalivahtia ja laituria, mutta kaikki ovat tervetulleita näyttämään taitojaan, kommentoi päävalmentaja Nikos Kalaitzis.

Naisten avoimet harjoitukset tämän viikon aikana Mustapekka Areenalla löydät tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.