Naisten edustusjoukkueelle uusi päävalmentaja

Nikos Kalaitzis on Gnistanin naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja.

31-vuotias Nikos Kalaitzis liittyi Gnistanin organisaatioon syksyllä 2021 aluksi juniorivalmentajan tehtäviin. Kaksi viime kautta hän on toiminut Veikkausliiganoususta pelaavassa miesten edustusjoukkueessa Joonas Rantasen johtamassa valmennustiimissä.  

Apuvalmentajan tehtävänsä ohella laajalti valmennusosaamista omaava kreikkalainen on toiminut B-juniori-ikäisten tyttöjen vastuuvalmentajana. Kaudella 2023 Kalaitzis johdatti B-tytöt Kakkosen eteläisen lohkon syyskauden mestariksi ja siten sarjanousuun.

Sosiaalisena persoonana tunnettu Nikos ottaa naisten edustusjoukkueen valmennustehtävät vastaan innoissaan. 

– Olen todella iloinen ja innoissani saadessani mahdollisuuden toimia naisten joukkueen päävalmentajana ensi kaudella. Se on jotain, mitä todella halusin ja olen innoissani siitä, että seura luotti minuun auttamaan joukkueen jatkokehityksessä. Viime kaudella valmennustiimi ja pelaajat tekivät erinomaista työtä nousun saavuttamisessa ja pelasivat hyvää jalkapalloa, joten tavoitteena on jatkaa samalla trendillä. Tavoite on lisäksi kehittyä ja parantaa joukkueena, toteaa Nikos. 

UEFA B-lisenssin omaavalla Kalaitzsisilla on hallussaan liikunta- ja urheilutieteen maisterin tutkinto pääaineenaan urheilusuorituksen maksimointi.

Naisten joukkueenjohtaja Patrik Ekström kommentoi seuraavasti uutta päävalmentajaa.

– Olemme todella iloisia saadessamme seurassa hyvin pidetyn ja arvostetun Nikoksen naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi kaudelle 2024 jatkamaan Mikko Rantalan upeaa työtä matkalla ylempiin sarjoihin. Nikoksen ominaisuudet sopivat juuri nyt todella hyvin siihen mitä tavoittelimme valmennukselta.

Gnistanin naisten edustusjoukkuetta valmensi kahden kauden ajan Mikko Rantala, joka ei enää jatka seurassa. Gnistan pelasi Rantalan johdolla loistavan kauden 2023 saavuttaen pitkään jahdatun sarjanousun Kakkoseen. Gnistan haluaa kiittää Mikkoa palveluksistaan seuralle ja toivoo kaikkea hyvää jatkoon! 

– Olemme todella kiitollisia Mikon sitoutumisesta ja panostuksesta sarjanousun eteen ja haluan myös itse kiittää Mikkoa ja toivottaa menestystä tulevissa jatkopesteissä, kiittää Patrik Ekström.

Naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset alkavat 13.11 ja pääset katsomaan niiden aikataulun tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.