Kuva: Kalevi Hämäläinen

Liigakarsinta: Katsojan ABC

IF Gnistan ja IFK Mariehamn kohtaavat keskiviikkona Oulunkylässä.

Huomenna keskiviikkona 25. lokakuuta Gnistan ja IFK Mariehamn iskevät yhteen Oulunkylän Mustapekka Areenalla liigakarsinnan ensimmäisessä osaottelussa alkaen klo 18.30. Lipunmyynti otteluun on ollut vilkasti ja on todennäköistä, että ainakin pääkatsomo myydään loppuun jo ennen porttimyynnin alkamista. Suosittelemme seuraamaan Gnistanin sosiaalisen median kanavia, jossa tiedotetaan lipunmyynnin tilanteesta ajankohtaisesti. Kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Huomioi, että kausikorttilaisen tulee myös ostaa ottelulippu ajoissa, sillä heille ei ole varattu erikseen ottelulippuja. Gnistanin omat juniorit pääsevät otteluun myClubin jäsenkorttia näyttämällä. Palloliiton kulta- tai erotuomarikortit eivät oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn keskiviikkona. Pääset ostamaan lippusi tästä.

Mustapekka Areenan kapasiteettiä on lisätty, sillä pääkatsomon vastakkaiselle sivulle avataan seisomakatsomo, jossa voi seurata ottelua kentän tasolta. Tässä katsomossa anniskelua ei ole, mutta muuten normaalit palvelut ovat katsojille sielläkin tarjolla. Käteis- ja korttimaksut ovat mahdollisia jokaisessa katsomossa. Otteluliput seisomakatsomoon, mikäli niitä jää jäljelle ostetaan pääkatsomon lipunmyyntipisteeltä tai Tiketistä.

Vieraskannattajille on oma katsomonosa pääkatsomon curlinghallin puoleisessa päässä. Sisäänkäynti vieraskannattajille normaalisti pääkatsomon sisäänkäynnistä.

Jokaista otteluihin saapuvaa kehotetaan tulemaan ajoissa paikan päälle sekä ottamaan ottelulippu esiin ennen turvatarkastukseen saapumista. Mustapekka Areenan Gnistan Bar aloittaa palvelemisen tunti ennen ottelun alkamista.

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, jalan tai polkupyörällä. Mustapekka Areenan edustalla on rajoitetusti tilaa parkkeerata polkupyörä, mutta aivan stadionin läheisyydestä löytyy Alepa-pyöräasema, josta kävelee noin viisi minuuttia Mustapekka Areenan pääsisäänkäynnille. Mustapekka Areenan vieressä on parkkipaikka autoille, mutta paikkoja rajoitettu määrä. Mikäli päätät saapua autolla paikalle, niin lisäparkkitilaa löytyy Oulunkylän Yhteiskoulun pihalta, Hirsipadontien varresta sekä tekojääradan takaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.