Gnistan hakee seurakehityspäällikköä!

Tehtäviin kuuluu seuramme strateginen ja kaupallinen kehittäminen yhteistyössä toimitusjohtajan ja muun organisaation kanssa

IF Gnistan on helsinkiläinen 1 200 jäsenen ja 900 junioripelaajan seura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa Ykkösessä ja naisten edustusjoukkue Kolmosessa. Tulevina vuosina Gnistan tavoittelee jäsenmääränsä kasvua sekä molempien edustusjoukkueiden nousua korkeimmille kansallisille sarjatasoille. Seuran jäsenmäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana kaksinkertaiseksi ja olemme tänä vuonna hankkineet omistukseemme toisen lämmitettävän tekonurmikentän nykyisen stadionimme vierestä. Seura täyttää vuonna 2024 sata vuotta ja panostamme seuramme kehittämiseen kunnianhimoisesti.

Osana kehityspanostuksia haemme nyt Gnistaniin seurakehityspäällikköä.

Tehtävä: Seurakehityspäällikkö

Sijainti: Oulunkylän urheilupuisto, Helsinki

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Tietoja tehtävästä:

Seurakehityspäällikkönä sinulla on upea mahdollisuus viedä seuramme strategisia tavoitteita, operatiivista toimintaa ja kaupallista kehitystä seuraavalle tasolle.

Tärkeimmät vastuut:

  • Seuratoiminnan kehittämisen mahdollisuuksien näkeminen ja aktiivinen toteuttaminen. Urheilupuolesta vastuussa ovat eri henkilöt, joten seurakehityspäällikkö keskittyy erityisesti jalkapallon ympärillä olevan seuratoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.
  • Yhteisöllisyyden vahvistaminen ja rakentaminen Oulunkylässä ja lähialueilla. Gnistan-perhe on jo laaja yhteisö, mutta haluamme tavoittaa ja liikuttaa entistä suurempaa osaa helsinkiläisistä.
  • Seuratoiminnan rakenteiden, prosessien ja käytänteiden kehittäminen tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja seurakoordinaattorin kanssa.
  • Seuran, sen edustusjoukkueiden ja kenttäyhtiön kaupallisten toimintojen kehittäminen tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.
  • Yhteistyökumppanuuksien myynti ja toteutus tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Kykyä sekä ajatella isoja kokonaisuuksia että toteuttaa käytännön asioita.
  • Aktiivista halua asioiden kehittämiseen ja mahdollisuuksien näkemiseen sekä kykyä katsoa aiemmin tehtyjen asioiden ja nykyisten toimintamallien ohi parhaiden toimintamallien löytämiseksi
  • Kaupallista ajattelua, asennetta ja toteutuskykyä. Ideoita ja rohkeutta olla yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin kumppaneihin.
  • Erinomaisia ihmissuhde- ja viestintätaitoja sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.
  • Kykyä priorisoida olennaiseen. Seuratoiminta on hyvin laaja kenttä, johon helposti hukkuu elleivät priorisointitaidot ole hallussa.
  • Aiempaa kokemusta seuratyöskentelystä ja kaupallisesta tekemisestä. Kokemus jalkapalloseuratoiminnasta ei ole välttämättömyys, mutta toivomme jonkinlaista taustaa ja ymmärrystä seuratoiminnan arjesta ja realiteeteista.

Mitä me tarjoamme:

  • Mukaansatempaava seuraympäristö, jossa on mahdollisuus olla mukana kunnianhimoisessa, mutta realistisessa ja pitkäjänteisessä, kehitystyössä
  • Lähes satavuotias seura, jossa on valmiina hyvä pohja, jonka päälle rakentaa kehitystä ja toimintaa sekä omien että yhteisten visioiden mukaisesti
  • Vapautta ja vastuuta toteuttaa omia tehtäviä itsenäisesti ja parhaaksi katsomallaan tavalla, kuitenkin saaden jatkuvaa tukea niin toimitusjohtajalta, muulta organisaatiolta kuin hallitukseltakin.
  • Kilpailukykyinen palkkaus, joustavat työajat ja poikkeuksellinen työympäristö keskellä urheiluseuran arkea niin kentällä kuin sen ulkopuolella
  • Mahdollisuus edistää seuramme ja toimintamme kasvua ja menestystä yhdessä muiden asialle omistautuneiden ja intohimoisten ihmisten kanssa

Mikäli tehtävä kuulostaa kiinnostavalta lähetä ansioluettelosi ja lyhyt saatekirje sekä palkkatoiveesi osoitteeseen info@gnistan.fi sunnuntaihin 22.10.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten suosittelemme toimimaan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Gnistanin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi (0442921803, mikko.hameenniemi@gnistan.fi).

Tule mukaan luomaan poikkeuksellista jalkapallokokemusta yhteisöllemme. Hae jo tänään ja ole avainpelaaja tiimimme menestyksessä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.