Muutoksia Gnistanin organisaatiossa

Kiitämme seurasta lähteviä panoksestaan Gnistanin kehittämisen eteen

Gnistan ry:n toiminnanjohtaja Petri Haapimaa ja toinen valmennuspäällikkö Niclas Nortemo ovat siirtyneet kesällä pois seurasta ja kohti seuraavia askeleita urallaan. Petri Haapimaa työskenteli yhdistyksen toiminnanjohtajana yli viiden vuoden ajan ja hänen panoksensa Gnistanin jäsenmäärän kasvussa sekä toiminnan laadun kehittämisessä oli keskeinen. Niclas Nortemo vastasi reilun kahden vuoden ajan valmennuspäällikkönä erityisesti Gnistanin nuoremmista ikäluokista sekä oli luomassa seuran valmennuksellista linjaa, jotka ovat auttaneet sekä kasvattamaan Gnistanin jäsenmäärää, että kehittämään juniori-ikäluokkien kilpailullista tasoa.

Gnistan ry:n toimistolla toiminnan pyörittämisestä vastaavat tällä hetkellä seurakoordinaattori Nina Lehtonen, valmennuspäällikkö Chris Blake ja toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi.

Gnistan Oy:n edustusjoukkueista ja kumppanuuksista vastaava johtaja Marko Kolsi siirtyy Gnistanista uusiin tehtäviin edustusjoukkueiden kausien päätyttyä 31.10.2023. Marko on lähes neljän vuoden aikanaan Gnistanissa ollut nostamassa miesten ja naisten edustusjoukkueidemme toimintaa ja tapahtumia uudelle tasolle, mikä näkyy sekä urheilullisessa menestyksessä että yleisömäärissä ja yleisessä kiinnostuksessa Gnistania kohtaan.

Gnistan kiittää kaikkia kolmea panoksestaan seuran kehittämisessä ja toivottaa heille menestystä urallaan jatkossa!

Muutosten myötä Gnistan tulee myös rekrytoimaan uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Seura täyttää vuonna 2024 sata vuotta ja panostamme seuramme kehittämiseen kunnianhimoisesti ja pitkäjänteisesti. Olemme hankkineet kesällä omistukseemme toisen lämmitettävän tekonurmikentän nykyisen stadionimme vierestä, mikä mahdollistaa toiminnan kehittämisen vielä aiempaa voimakkaammin.

Gnistanissa työskentelystä kiinnostuneet voivat seurata ilmoituksia Gnistanin omissa kanavissa lähiaikoina.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.