HAEMME ILTAPÄIVÄKERHON OHJAAJAA

IF Gnistan järjestää iltapäiväkerhotoimintaa Oulunkylän ala-asteella 1.–2.-luokkalaisille oppilaille arkipäivisin klo 12–17. Iltapäiväkerhossamme on 65 lasta ja heitä on ohjaamassa monipuolinen ohjaajajoukkomme. Teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa ja iltapäivätoimintaa valvoo Helsingin kaupungin kasvatuksen sekä koulutuksen toimiala.

Iltapäiväkerhotoiminta tarjoaa turvallisen paikan lapselle koulupäivän jälkeen ja mahdollisuuden mielekkääseen ja virkistävään toimintaan päivän päätteeksi. Järjestämme monipuolista, ohjattua ja omaehtoista liikuntaa sekä muuta toimintaa lapsille. Iltapäiväkerho ei ole jalkapallopainotteinen, mutta kannustamme monipuoliseen liikunnallisuuteen.

Etsimme tiimiimme iltapäiväkerhon ohjaajaa. Työtehtäviin kuuluu lapsiryhmän ohjaamista, avustamista ohjelman suunnittelussa ja sen toteutusta, välipalahetkiä sekä ulkoilua. Tärkein tehtävä ohjaajilla on huolehtia, että lasten iltapäivät sujuvat turvallisesti mielekkään puuhan parissa.

Tehtävien hoito edellyttää aktiivista otetta työhön, positiivisuutta sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä sekä organisointikykyä. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten kanssa sekä luovaa ja innostavaa otetta toiminnan kehittämiseen. Jalkapallo osaamista ei vaadita.

Työaika iltapäiväkerhossa on 25 tuntia viikossa, arkisin noin klo 12–17. Iltapäivätoiminnanohjaajana lomailet koulujen loma-aikana (syysloma, joululoma, talviloma). Työ alkaa mahdollisimman pian tai viimeistään 1.11.23. Työ on määräaikainen 31.5.2024 asti. Haku on auki,. Ilmoita palkkatoiveesi. Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun ja sopiva henkilö voidaan palkata jo hakuaikana.

Valituilta vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).

Hae paikkaa täältä: Haemme Iltapäiväkerhon ohjaajaa – IF Gnistan ry – Työpaikat – Duunitori

Lisätietoja tehtävästä antaa iltapäiväkerhotoiminnan vastaava ohjaaja Mikko Kujama iltapaivakerho@gnistan.fi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.