Keaton Isaksson Gnistanin vahvuuteen

Gnistan vahvistaa rivejään siirtorajan viime hetkillä paluumuuttaja Keaton Isakssonilla loppukauden kattavalla sopimuksella.

Keltapaitaan palaava Keaton Isaksson edusti Gnistania viimeksi kaudella 2015, jolloin tasaisen hyviä otteita esittänyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski 14 Kakkosen ottelussa kuusi maalia ennen siirtymistään loppukaudeksi tuolloin Veikkausliigaa pelanneen HIFK:n riveihin. Pääsarjatasolla Isaksson on pelannut HIFK:n, IFK Mariehamnin, PS Kemin ja SJK:n paidoissa yhteensä 100 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 14 maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Ykköstä juonikas keskikentän taituri on pelannut kaudella 2014 Viikingeissä 10 ottelua ja 2016 uunituoreen nousija EIF:n riveissä 22 ottelua.

Gnistaniin Isaksson siirtyy Kreikan kakkostasolla pelaavasta FS Kozanista, jossa mies oli kauden 2022-23 aikana lähes järjestään avauskokoonpanossa aina pelikunnossa ollessaan. Tehoja kertyi mukavasti, sillä pelaamissaan otteluissa Isaksson iski kuusi maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä.

– Kreikassa pelaaminen oli kaikenkaikkiaan hyvä kokemus, mutta kuitenkin Ogeliin palaaminen oli itselleni paras vaihtoehto tähän paikkaan, sanoo Isaksson ja jatkaa.

– Pakko sanoa, että tuosta kaudesta 2015 lähtien olen seurannut tarkasti Gnistanin menoa, sillä seura jäi silloin todella lähelle sydäntä. Todella mukavaa päästä mukaan jengiin ja huomata, että kuinka paljon kehitystä seurassa on tapahtunut. Haluan auttaa seuraa kaikin mahdollisin tavoin, jotta Kipinä nähdään ensi kaudella Veikkausliigassa. Odotan innolla myös Gnistanin legendaarista sisääntulobiisiä!

– Haluan tietysti päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja sitä kautta auttaa joukkuetta olemaan sarjan ykkönen kun kausi päättyy.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Isakssonin hankintaa.

– Keaton on dynaaminen ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin hyökkäävän keskikentän kuin laiturinkin roolissa. Hänen profiilinsa sopii hyvin meidän pelitapaan ja mukana tulee reilusti kokemusta.

Keaton Isaksson oli kolmas lisäys Gnistanin joukkueeseen kesän siirtoikkunan aikana. Hänen lisäkseen keltapaitaan jatkossa sonnustautuvat paluumuuttaja Armend Kabashi ja KTP:sta lainattu Matias Paavola. Rantanen vetää yhteen siirtoikkunan Gnistanin osalta.

– Kaikkien kolmen uuden pelaajan osalta on sanottava, että he olivat erittäin motivoituneita pelaamaan meillä ja tiedostavat seuran tilanteen. Tiedämme heidän profiilinsa ja mitä kultakin pelaajalta voi odottaa. Nämä molemmat asiat painoivat vaakakupissa miettiessämme, että vahvistetaanko joukkuetta ja jos vahvistetaan niin minkälaisilla pelaajilla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.