Kuva: Kalevi Hämäläinen

Tappio syyskauden avausottelussa

Gnistan ei ollut parhaimmillaan syyskauden avausottelussa. Tehokas PK-35/2 takoi tylyt 6-0-loppulukemat.

Kevätkierroksella tappion Gnistanille kärsinyt PK-35/2 osoitti jo alkuminuuteilla, että se on lähtenyt revanssimielellä matsiin. Nuorella joukkueella liikkeellä olleet punamustat hallitsivat hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa, mutta oli Gnistanillakin omat tilanteensa. Keltapaidoilla oli kosolti epäonneakin matkassa omissa maalipaikoissaan, sillä ainakin kahdesti pallo kolahti tolppaan ja kerran ylärimaan. Puoliajalle siirryttiin PK-35/2:n johdossa Nea Salmisen tuikattua maalin edestä avausosuman ottelun 24. minuutilla.

Toisesta puoliajasta ei Gnistanin näkökulmasta paljon kerrottavaa jäänyt. Tappavan tehokkaasti viimeistellyt PK-35/2 karkasi 3-0-johtoon jo ennen vartin täyttymistä Fanny Virtasen ja Jessica Winqvistin osumilla. Gnistanilla oli kolmen maalin takaa-ajoasemassa vielä loistava paikka kavennusmaaliin. Useampikin Gnistanin pelaaja pääsi yrittämään lähietäisyydeltä, mutta emäntien maali oli tänään kuin noiduttu. Melkeinpä välittömästi tämän jälkeen Jessica Winqvist laukoi illan toisen maalinsa ja peli oli lopullisesti taputeltu. Suolaa haavoihin sirottelivat vielä rankkaripilkulta osunut Noona Puustinen ja aivan ottelun loppuhetkillä emäntien kuudennen osuman laukonut Elisa Paasonen. Näin ollen ottelu päättyi Gnistanin kannalta rumaan 6-0-tappioon.

– Kauden heikoin peli meiltä. Lisäksi oli huonoa tuuriakin maalipaikoissa ensimmäisellä puoliajalla. Niistä sisään niin olisi peli ollut ihan toisen näköinen, harmitteli päävalmentaja Mikko Rantala.

Gnistan jatkaa pelejään ensi viikon perjantaina kotiottelulla ToTe/Betonia vastaan. Oulunkylän Mustapekka Areenan kenttäremontin vuoksi ottelu pelataan Myllypuron Pallomyllyssä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.