Gnistan ja Ventoniemi yhteistyöhön

Gnistanin joukkueet käyttävät Ventoniemen kuljetuksia pelimatkoillaan.

Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928. Päätoimialaksi on tänä päivänä kasvanut tilausliikenne, mutta edelleen on henkilökuljetuspalveluja koululais- ja linjaliikenteessäkin. Yrityksellä on käytössään noin 80 kuljettajaa ja valikoimassa reilut 50 bussia. Ventoniemen arvoina ovat turvallisuus, luotettavuus, ystävällisyys, toiminnan edistyksellisyys ja aktiivinen kehittäminen sekä luonnollisesti myös menestyksellisyys ja taloudellinen kannattavuus.

Gnistan ja Ventoniemi aloittivat yhteistyön, jossa Ventoniemi kuljettaa Gnistanin edustus- ja juniorijoukkueita leiri- ja pelimatkoille. Osapuolet toimivat tiiviissä yhteistyössä ja Gnistan suosittelee myös Ventoniemen kuljetuksia yhteisölleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Ventoniemen talousjohtaja Taru Ventoniemi – Vanhala kommentoi yhteistyötä.

– Lähdimme ilolla yhteistyöhön Gnistanin kanssa. Kävin viime kaudella katsomassa muutaman pelinkin ja kun seurasta oltiin yhteydessä, oli helppo lähteä rakentamaan yhteistyötä. Yhteinen taival on alkanut todella mallikkaasti ja ennen kaikkea voitokkaasti. Gnistanin miesten edustusjoukkue on tällä kaudella kova ja tavoitteet ovat korkealla. Ventoniemi Buses on luotettava kumppani kuljettamaan Gnistaninkin joukkueet turvallisesti perille. Joukkue voi täysin keskittyä peliin, eikä ainakaan kuljetusten suhteen tarvitse kantaa huolta. Yhteistyöllä ylöspäin ykköseksi!

Gnistanin kumppanuuksista vastaava Marko Kolsi kommentoi yhteistyötä.

– Upea juttu lähteä yhteistyöhön Ventoniemen kanssa. Yhtiö on merkittävä, perinteinen ja tunnettu toimija omalla alallaan. Kyseessä on myös perheyhtiö jo useammassa sukupolvessa, joten me Gnistanissa perhearvoja vaalivana yhteisönä tunnemme tässäkin yhteyttä. Saamme Ventoniemeltä ensiluokkaiset ja luotettavat kuljetukset joukkueillemme otteluihin. Olemme erittäin tyytyväisiä, miten yhteistyö on lähtenyt liikkeelle.

Tutustu Ventoniemen kuljetuksiin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.