Kuva: Jari Mäensivu

Otteluennakko: Harjoitusottelut jatkuvat lauantaina

PKKU:n selkein numeroin kaatanut Gnistan haastaa Interin harjoitusottelussa lauantaina. Ottelu alkaa Kupittaan tekonurmella kello 13:00. Turun Sanomat näyttää ottelun tilaajilleen suorana lähetyksenä.

Ykköscupin päättymisen jälkeen Gnistanin valmistautuminen Ykköseen on jatkunut harjoitusottelulla PKKU:a vastaan. Viikko sitten lauantaina Myyrmäen stadionilla pelattu ottelu eteni täysin Gnistanin kontrollissa ja päättyi lopulta keltapaitojen selkeään 0-4-voittoon. Punapaitojen puolustuspelaaminen oli hapuilevaa etenkin omalla rangaistusalueella, jonka myötä ottelussa nähtiin peräti kolme rangaistuspotkua Gnistanille. Pilkulta pallon verkkoon upottivat Topi JärvinenKasperi Liikonen ja Joakim Latonen, ainoan tyylipuhtaan pelitilannemaalin iski Momodou Sarr, joka upotti pallon tyylikkäästi sisään puolittaisen läpiajon päätteeksi.

Huomenna vastus kovenee huomattavasti kun Gnistan matkaa Jarkko Wissin uudeksi päävalmentajakseen nimittäneen Interin vieraaksi. Gnistanin kokoonpanossa on vielä muutamia kysymysmerkkejä ennen huomista kamppailua. Pienistä vammoista kärsineet Eero Markkanen ja Toni Takamäki ovat epävarmoja kokoonpanossa. Harjoituksiin jo palanneet Zachary Sukunda ja Aaro Tiihonen ovat vielä huomisesta ottelusta sivussa. Sivussa ovat myös pidemmistä loukkaantumisista kärsivät Tuukka Andberg ja Jere Kujanpää.

Päävalmentaja Joonas Rantasen mukaan Gnistan pyrkii rohkeasti pelaamaan omaa peliään pääsarjatason vastustajasta huolimatta.

– Olemme pelanneet nyt neljä peliä peräkkäin päästämättä maalia lukuun ottamatta rankkareita, mutta huomenna tulee puolustuksellisesti erittäin kova haaste. Cupin kahdessa viimeisessä pelissä hyökkäyspelaaminen ei ollut sitä mitä haluamme ja yritämme rohkeasti olla mahdollisimman paljon pallossa kiinni Interiä vastaan. Innolla menemme haastamaan kovan vastustajan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.