Gnistan ja Terveystalo yhteistyöhön

Gnistan ja Terveystalo ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluita yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. Gnistanin pelaajille Terveystalo tarjoaa jatkossa helppokäyttöisen hoitopolun mikäli lääkärikäynnille tai muille terveyspalveluille tulee tarvetta. Miesten edustusjoukkueen lääkärinä jatkaa myös jo seitsemättä kautta Jammu Öunap. Päätoimipisteenä toimii Terveystalo Kamppi loistavien kulkuyhteyksien päässä, jossa toteutetaan myös Ykköseen edellytettävät terveystarkastukset.

Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö Mika Kivinen kommentoi tuoretta yhteistyökumppanuutta Gnistanin kanssa.

– Olemme Terveystalon puolelta iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön perinteikkään helsinkiläisen jalkapalloseuran kanssa, joka täyttää ensi vuonna upeat 100-vuotta. Nyt alkava yhteistyö kattaa miesten ja naisten edustusjoukkueiden lisäksi kaikki juniorijoukkueet. Haluamme osaltamme varmistaa, että pelaajien terveydenhuollon palvelut toimivat nopeasti ja saumattomasti eli hoitoketju pelaa joka tilanteessa.

Gnistanin kumppanuuksista vastaava Marko Kolsi iloitsee sopimuksesta Terveystalon kanssa.

– Olemme erittäin iloisia merkittävästä yhteistyösopimuksesta Terveystalon kanssa. Terveystalo on Suomen suurin toimija omalla kentällään, joka tulee tarjoamaan erinomaiset palvelut niin junioreille kuin aikuispelaajillemme tapaturman sattuessa. Loistava jatkaa myös Jammun kanssa yhteistyötä miesten edustusjoukkueen osalta mikä on ollut erittäin hedelmällistä viime vuosina.

Terveystalo yrityksenä

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Yrityksen visiona on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia. Terveystalo tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluita yritys – ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.

Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 360 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa Terveystalo tarjoaa työterveyden palveluita 120 toimipaikassa. Yritys työllistää suoraan ja välillisesti yhteensä yli 15 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Vuonna 2021 Terveystalon liikevaihto oli 1,15 miljardia euroa. Terveystalon pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tutustu Terveystalon palveluihin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.