Gnistan ja MySauna yhteistyöhön

Gnistan on sopinut yhteistyöstä pääkaupunkiseudulla saunallisia kokous- ja juhlatiloja tarjoavan MySaunan kanssa.

Urheilujoukkueille perinteinen ja suosittu virkistystapa on edelleen yhdessä vietetty kiva saunailta! Nyt Gnistan-joukkueilla on tähän oma kumppani nimittäin MySauna, joka tarjoaa tasokkaita ja viihtyisiä saunallisia juhla- sekä kokoustiloja pääkaupunkiseudulla. Tilat sopivat hyvin myös työporukoille ja ryhmille virkistys- ja kokouspäiviin. MySaunan varauksessa mukana tulevat pyyhkeet ja laudeliinat, paikan päältä löytyvät viihderatkaisut ja äänentoistolaitteet sekä keittiöstä astiasto, uuni sekä jääkaappi. Tiloissa ovat omat juomat ja herkut sallittuja, mutta asiakas voi myös tilata ruuat halutessaan suoraan MySaunan kautta.

MySaunan perustajaosakas Samuli Voutila on todella innoissaan yhteistyöstä Gnistanin kanssa.

– Jalkapallon tukeminen on tärkeää niin minulle henkilökohtaisesti kuin yritykselle. Gnistan on toiminnassaan ammattilainen, avoin ja rehellinen ja nämä vastaavat hyvin myös yrityksemme arvoja. 

Gnistanin edustusjoukkuetoiminnoista ja kumppanuuksista vastaava Marko Kolsi kommentoi yhteistyötä.

– Saunailtoja ja virkistystilaisuuksia järjestämme säännöllisesti joukkueiden ja ryhmiemme kanssa, joten hienoa, että meillä on nyt tähän tarpeeseen laadukas kumppani. Innolla lähdemme tekemään MySaunan kanssa yhteistyötä ja hienoa, että yritys haluaa olla Gnistanin matkassa mukana ja tukemassa meitä näin paikallisesti!

Tutustu MySaunan saunallisiin juhla- ja kokoustiloihin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.