Gnistan farmisopimukseen NJS:n kanssa

Gnistan ja NJS ovat solmineet yhteistyösopimuksen miesten puolella, joka on jatkoa jo kolme vuotta jatkuneelle yhteistyölle.

Farmisopimus helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä niin, että Gnistaniin rekisteröidyt pelaajat voivat käydä pelaamassa Kakkosessa NJS:n riveissä ilman erillistä siirtomaksua farmisopimussääntöjen mukaisesti. Yhteistyössä osapuolet pitävät tiivistä yhteyttä pelaajista ja NJS:n pelaajilla on myös mahdollisuus harjoitteluun ja pelaamiseen Gnistanissa.

Molempien seurojen johtohenkilöt ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen. NJS:n valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio kommentoi.

– Yhteistyö antaa meidän pelaajille hyvän mahdollisuuden päästä kokeilemaan Gnistanin mukaan omaa tasoa ja näkemään missä menee pelaajana.

Gnistanin edustusjoukkuetoiminnoista vastaava Marko Kolsi korostaa yhteistyön merkitystä Gnistanin pelaajapolulle junioreista edustukseen.

– Olemme erittäin iloisia, että yhteistyö pääkaupunkiseudulla NJS:n kanssa jatkuu. On tärkeää, että meidän nuorille pelaajille ja vähemmän peliaikaa saaneille on tarjolla riittävän kova ja laadukas ympäristö väliportaana ennen Ykkösen otteluita. Samoin NJS:n pelaajille on olemassa väylä ylemmälle sarjaportaalle. Yhteistyön puitteissa pelaamme myös pari harjoitusottelua ja muutoinkin pidämme säännöllisesti yhteyttä pelaajista. Meillä on nyt loistava tilanne, kun nuorilla pelaajilla on mahdollisuus saada peliminuutteja Ykkösessä, Kakkosessa, Kolmosessa sekä vielä A-juniorien SM-karsinnassakin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.