Gnistanin joulukuuset ovat nyt myynnissä!

Joulukuusen voit ostaa Gnistan Shopista 59 euron hintaan. Kuusi on noudettavissa Mustapekka Areenalta luovutusaikoina tai tilattavissa kotiinkuljetuksella samoille illoille.

Ostetut kuuset ovat noudettavissa Gnistanin stadionilta Oulunkylästä keskiviikkona 21.12. klo 17-19 tai torstaina 22.12. klo 17-19. Kotiinkuljetukset 15 € lisähintaan samoina iltoina klo 19-21 (10 km säteelle areenasta). Voit jättää ostoskorin kommenttikenttään toivomasi toimituspäivän. Kuuset ovat myynnissä keskiviikkoon 14.12. klo 22:00 saakka. Ostoksille pääset tästä.

Gnistanin joulukuuset saapuvat Lohjan Kuusitukulta, joka on toimittanut suomalaisia laadukkaita kuusia omilta viljelmiltään jo vuodesta 1969. Kuuset ovat 200-230 cm korkeita. Jokaisesta myydystä kuusesta lahjoitetaan viisi euroa Gnistanin Kipinärahastoon, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.