Kuva: Vasemmalta lukien IF Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo, IF Gnistanin uusi toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sekä IF Gnistan Ry:n hallituksen puheenjohtaja Risto Murto.

Gnistan-perhe kasvaa, Mikko Hämeenniemi Gnistanin toimitusjohtajaksi

Gnistan panostaa vahvasti toimintansa ja organisaationsa kehittämiseen sekä harraste- että kilpatoiminnassa.

Mikko Hämeenniemi aloittaa 1.1.2023 Gnistanin toimitusjohtajana ja johtaa jatkossa koko IF Gnistanin (IF Gnistan Ry, IF Gnistan Oy ja kenttäyhtiöt) operatiivista toimintaa vastaten toiminnan kokonaisuudesta sekä strategisten tavoitteiden toteuttamisesta.

Hämeenniemen nimityksen tavoitteena on panostaa entistä vahvemmin seurayhteisön ja Gnistan-perheen kasvattamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä harrastamisen ja kilpaurheilun olosuhteiden ja toiminnan kehittämiseen. IF Gnistan Ry:n nykyinen toiminnanjohtaja Petri Haapimaa jatkaa omassa tehtävässään ja IF Gnistan Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Marko Kolsi jatkaa edustusjoukkuetoiminnasta vastaavana johtajana.

Vuonna 2024 IF Gnistan täyttää 100 vuotta ja sillä on pitkät perinteet helsinkiläisenä jalkapallotoimijana. Gnistan on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja Oulunkylä sekä sen lähiseutu tulee kehittymään merkittävästi tulevina vuosina. Jalkapallolla lajina on puolestaan valtavasti kysyntää sekä nuorten että aikuisten harraste- ja kilpatoiminnassa.

– Mikko on kaivattu lisä Gnistanin organisaatioon ja tuo meille osaamista, jonka avulla pystymme kehittämään koko organisaatiota. Lisäksi Mikon osaaminen liiketoiminnan kehittämisessä on äärettömän tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan kaikille jäsenillemme mahdollisuuden harrastaa tätä hienoa lajia, IF Gnistan Ry:n hallituksen puheenjohtaja Risto Murto sanoo.

– Gnistan on kasvanut merkittävästi viime vuosina kaikilla mittareilla. Jotta voimme saavuttaa toiminnassamme seuraavan tason niin toiminnan laadussa kuin taloudellisesti, osaamiseen tulee panostaa entisestään. Olemme iloisia, että saamme Mikon kaltaisen monipuolisen ammattilaisen joukkoomme, IF Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo kommentoi.

Mikko Hämeenniemi siirtyy Gnistaniin liiketoiminnan johto- ja kehitystehtävistä. Hän työskenteli aiemmin viestinnän konsultointiyritys Tekirissä ja toimi sen liiketoimintajohtajana sekä toimitusjohtajana yli kahdeksan vuoden ajan. Lisäksi Hämeenniemellä on pitkä tausta järjestötoiminnan parista.

– On suuri kunnia päästä työskentelemään Gnistanin kaltaisessa perinteikkäässä seurassa. Täällä on tehty oikeita asioita jo pitkään, mistä on osoituksena paitsi pitkä historia niin myös vahva kasvu viime vuosina. Haluan tarjota oman panokseni, kokemukseni ja osaamiseni koko Gnistanin tulevan kehityksen eteen ja olen erittäin innoissani, että pääsen työskentelemään minulle tärkeän lajin parissa ja vieläpä kotikaupunginosani seurassa, Mikko Hämeenniemi kommentoi.

Lisätietoja:

Risto Murto, IF Gnistan Ry, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 505 3320
Antti Uusitalo, IF Gnistan Oy, hallituksen puheenjohtaja, + 358 40 020 2663
Mikko Hämeenniemi, IF Gnistan, toimitusjohtaja 1.1.2023 alkaen, +358 44 292 1803

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.