Kuva: Juhani Järvenpää

Gnistan ja Prandia jatkavat yhteistyötä

Yhteistyö alkoi kaudella 2021 ja jatkuu nyt kolmatta kautta. Prandia on jatkossakin Gnistanin kumppani catering- ja lounaspalveluissa.

Prandia tarjoaa arkisin maittavaa lounasta Mikkolankadun Fashion Housessa Oulunkylässä. Prandialta on tilattavissa myös näppärät catering-palvelut ja yrityksen tiloja on mahdollista hyödyntää myös yksityistilaisuuksiin. Suosittu Bilekassi viikonlopuksi on myös yksi Prandian tuotteista. Prandia on hiljattain laajentanut toimintaansa lähinaapuriin Käpylän Karjataloon, jossa avasi ovensa ravintola Sylvi.

Prandia on ollut Gnistanin kumppani jo kaudesta 2021 asti ja yhteistyö jatkuu näin jo kolmatta kautta. Prandia ravitsee Gnistanin joukkueita maittavilla sporttilounailla, toimittaa leiri- ja VIP-ruokailuja sekä tarjoaa tiloja Gnistanin joukkueille ja tapahtumille hyödynnettäväksi.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi kommentoi yhteistyön jatkoa.

– Prandian kanssa yhteistyö on loistojuttu. Olemme todella tyytyväisiä Prandian palveluun ja tuotteisiin. Meitä yhdistää vahva paikallisuus. Käytämme Prandiaa monipuolisesti ja yhteistyötä on ollut todella miellyttävä tehdä. Pelaajilta ja vierailtamme on tullut paljon positiivista palautetta, joten kiva jatkaa yhdessä ja tarjota ravitsevia ja herkullisia ruokahetkiä myös jatkossa.

Tutustu Prandian palveluihin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.