Kuva: Kalevi Hämäläinen

Tuukka Andberg jatkaa Gnistanin puolustuksessa

Gnistan on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen 24-vuotiaan keskuspuolustajan kanssa.

Tuukka Andberg saapui Gnistaniin viime talvena Ekenäs IF:n riveistä. Mies pelasi kuluneella kaudella 11:sta Ykkösen sarjaottelussa ja yhdessä Suomen Cupin kamppailussa keltapaidoissa. Pienistä loukkaantumisista kärsineeltä Andbergilta jäi jonkun verran pelejä väliin, mutta mies ehti kuitenkin olla kentällä monissa tärkeissä kamppailuissa ja auttaa joukkuetta sarjapisteisiin.

Urallaan Andbergilla on kokemusta 25 ottelun verran Veikkausliigasta ja 51 ottelun verran Ykkösestä. Mies oli mm. kaudella 2018 tärkeässä roolissa nostamassa HIFK:ta Veikkausliigaan. Viime kaudesta miehelle jäi jonkin verran hampaankoloon ja fiilis, että parasta Andbergia ei vielä Ogelissa nähty. Tulevaan kauteen onkin selkeät suunnitelmat ja paremmat lähtökohdat.

– Hyvät fiilikset on jatkaa Gnistanissa sekä päästä pelaamaan Ogelissa kotiyleisön edessä. Hienoa myös, että hommat saatiin hoidettua jo näin aikaisin, jotta saa keskittyä jo uuteen alkavaan kauteen. Ensi kaudelle tavoitteena on olla Ykkösen kärkipäässä ja myös saada ehjä kausi. Viime kauden onnistumiset ja epäonnistumiset on analysoitu ja nyt olen täynnä motivaatiota kohti uutta kautta.

Päävalmentaja Joonas Rantanen kommentoi Andbergin jatkosopimusta.

– Tuukan kausi ei ollut ehjin mahdollinen mutta olemme kuitenkin nähneet hänen pystyvän pelaavan korkealla tasolla. Tavoitteena on saada ehjä ja hyvä preseason, jonka kautta sarjakaudella on lupa odottaa hyviä esityksiä.

Sopimustilanne 11.11.

Tuukka Andberg
Henrik Ölander
Sampo Ala-Iso
Elton Maloku
Luca Weckström

Isänpäivä lähestyy ja kiva lahja on ilahduttaa isää Gnistanin kausikortilla! Ostoksille pääset tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.