Kuva: Kalevi Hämäläinen

Pauliina Miettinen IF Gnistanin tyttöjen ja naisten kehitysvastaavaksi

Miettinen tulee toimimaan valmennuspäälliköiden sekä edustusjoukkueen valmennustiimin apuna

IF Gnistan haluaa panostaa voimakkaasti tulevina kausina tyttö- ja naisjoukkueiden arkeen ja kehitykseen. Strategiaa tukemaan on hankittu kattavan kokemuksen Suomen jalkapallokentiltä omaava Pauliina Miettinen. Miettinen ottaa seurassa tyttö- ja naisjalkapalloilun kehitysvastaavan roolin, jossa hän tulee auttamaan kaikkia tyttöjoukkueita, naisten edustusjoukkuetta sekä yksittäisiä pelaajia kehityksen edellytyksien ymmärtämisessä ja harjoittelun laadun parantamisessa.

Pauliina Miettisellä on kokemusta niin pelaajana kuin valmentajana Suomen korkeimmalta tasolta. Pelaajana Miettinen on voittanut Suomen Mestaruuden HJK:n ja KontU:n paidoissa sekä edustanut 26 ottelun verran Helmareita. Kokemusta kertyi myös Yhdysvalloista Franklin Pierce Universityn joukkueesta.

Valmentajaurallaan Miettinen on johdattanut PK-35 Vantaan kaksi kertaa tuplamestaruuteen (Suomen Mestaruus ja Suomen Cupin voitto) kausina 2011 ja 2012 sekä valmentanut TiPS:n hopealle Kansallisessa liigassa toissa kaudella. PK-35 Vantaa pelasi myös kahdesti hänen alaisuudessaan Mestareiden liigan pudotuspeleissä. Miettinen on myös ollut nostamassa NJS:ää Kakkosesta Ykköseen ja omaa myös kansainvälistä valmennuskokemusta Yhdysvalloista Sky Blue FC:n riveissä.

Miettinen on mielissään päästessään auttamaan Gnistanin kehittymistä.

– Todella hyvillä fiiliksillä aloitan työni Oulunkylässä. Tutustuin seuraan ja sen toimintaan nyt syksyllä ja näen täällä vahvaa tahtotilaa viedä asioita eteenpäin kokonaisvaltaisesti niin juniori- kuin aikuisjoukkueidenkin puolella. Seuralla on myös hyvät olosuhteet toteuttaa toimintaa omalla stadionilla ja kaiken kaikkiaan lämmin ilmapiiri toimihenkilöiden kesken. Haluan antaa oman panokseni ja auttaa Gnistania saavuttamaan tavoitteensa. Hetki menee varmasti tutustuessani joukkueisiin ja pelaajiin, mutta eiköhän tästä aika nopeasti päästä kiinni arkeen tekemään konkreettisia asioita.

Gnistanin naisten edustusjoukkueen manageri ja Gnistanin hallituksen jäsen Patrik Ekström kommentoi Miettisen kiinnitystä.

– Pauliinan mukaantulo kehittämään tyttö- ja naispuolen toimintaa on jälleen yksi askel eteenpäin tavoitteessamme parantaa tyttö- ja naisjalkapalloilun menestystä, asemaa ja tilaa seurassa. Olen erittäin iloinen Pauliinan mukaantulosta. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa tulee varmasti auttamaan meitä eteenpäin strategiamme toteutuksessa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.