Otteluraportti: Gnistan ja SJK Akatemia maalittomaan tasapeliin

Oulunkylän sunnuntai-illassa nähtiin tasainen taisto Gnistanin ja SJK Akatemian välillä. Molemmilla oli paikkansa maalintekoon, mutta osumia ei nähty ja pisteet tasattiin 0-0 lukemin.

Ottelu Mustapekka Areenalla alkoi tasaisissa merkeissä. Gnistanilla oli vaikeuksia pelin avaamisen kanssa ja SJK:n linjoja ei saatu murrettua. Toisaalta keltapaitojen puolustus selvitti vieraiden yritykset rakennella maalipaikkoja vakuuttavasti.

Puoliajan edetessä Gnistan alkoi löytää hieman paremmin tilaa linjojen välistä ja erityisesti Rony Huhtalan miehittämältä oikealta laidalta. Varsinaisia maalipaikkoja Oulunkylän yleisölle ei kuitenkaan onnistuttu tarjoilemaan ja tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisena, mutta tilaa alkoi aukeamaan molemmissa päissä ensimmäistä jaksoa enemmän.

Ensimmäinen hyvä maalipaikka nähtiin 49 minuutilla, kun Gnistanin kärkipari Momodou Sarr ja Jyri Kiuru järjestelivät tilanteen oikealta jälleen boksiin nousseelle Huhtalalle, mutta laukaus suuntautui ohi takanurkasta.

68 minuutilla nähtiin läheltä piti tilanteet molemmissa päissä. Ensin Sampo Ala-Iso puski Maximo Tolosen kulmapotkusta ylärimaan ja seuranneesta vastahyökkäyksestä SJK:n Oskar Pihlaja pääsi laukomaan hyvästä paikasta. Jiri Koski Gnistan-maalilla oli kuitenkin mies paikallaan ja torjui laukauksen.

Gnistan onnistui vielä ottelun lopussa luomaan muutaman tilanteen, mutta verkkoon asti palloa ei onnistuttu laittamaan ja näin pisteet tasattiin Oulunkylän illassa 0-0 lukemin.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantasen mietteet ottelusta:

– Tasainen ja osin sekava ottelu. Meillä oli hyviä hetkiä, mutta varsinkin toisella jaksolla tuli pidempi huono jakso. Hukkasimme palloa itse ja osin sen takia pelissä mentiin ehkä liikaakin päästä päähän. Teimme mielestäni tänään paljon töitä ja se on otettava tästä mukaan vaikka tiedämme, että pystymme parantamaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.