Gnistan ja Puhdas+ yhteistyöhön

Terveys- ja hyvinvointituotteita tarjoava Puhdas+ ja Gnistan ovat solmineet yhteistyösopimuksen kauden 2023 loppuun.

Puhdas+ on suomalainen vuonna 2013 perustettu yritys, joka valmistaa kotimaisia korkealaatuisia ravintolisiä. Puhdas+ tuotteita on saatavilla yrityksen omasta verkkokaupasta ja useista apteekeista. Valikoimaan kuuluvat terveystuotteet (mm. vitamiinit, kivennäisaineet, rasvahapot), kosmetiikkatuotteet sekä eteeriset öljyt ja diffuuserit. Gnistan hyödyntää Puhdas+ tuotteista mm. Sports Drink-, Pre-workout- ja Sport Collagen juomia sekä vitamiinejä. Yrityksen valikoimista löytyvät myös jääpussit joukkueen käyttöön.

Puhdas+ Markkinointijohtaja Piritta Vaarna iloitsee suuresti kumppanuudesta Gnistan perheen kanssa.

– Olemme valtavan iloisia aloittaessamme yhteistyön perinteikkään Gnistanin kanssa. Gnistan on yksi pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen kehittyvimpiä jalkapalloseuroja ja seuran kehittyvä toiminta sekä arvot vakuuttivat meidät. Puhdas+ panostaa vahvasti liikkuvan ja urheilevan ihmisen hyvinvointiin ja koemme sopimuksen Gnistan perheen kanssa erittäin merkittävänä. Haluamme omalta osaltamme auttaa Gnistania kehittymään edelleen.

IF Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Marko Kolsi iloitsee myös yhteistyöstä.

– Olemme iloisia ja ylpeitä, että olemme yksi Puhdas+:n ensimmäisiä urheiluseurakumppanuuksia. Yrityksellä on laajat valikoimat laadukkaita tuotteita palvelemaan myös huippu-urheilijoiden tarpeita. Pelaajien terveys ja hyvinvointi sekä lopulta suorituskyky on se, jonka pyrimme maksimoimaan. Tämä yhteistyö tukee taas tätä prosessia ja laadukkaita, puhtaita tuotteita on myös kiva suositella ihan kaikille.

Yksinkertaisesti Puhdas+

Puhdas+ edustaa terveys ja hyvinvointituotteissa rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Sitoudumme siihen, että Puhdas+ tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain hyvinvoinnille oleellisen. Tämä tarkoittaa korkealaatuisia ja tehokkaita ravintolisiä ja hyvinvointituotteita ainesosia sekä mahdollisimman lyhyttä tuotteiden ainesosalistaa. Puhdas+ edustaa ekologista elämäntapaa, jossa pienetkin valinnat merkitsevät parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Tutustu Puhdas+ tuotteisiin ja yritykseen tästä.

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.