Kuva: Niklas Günsberg

Douglas Caé jatkaa uraansa ulkomailla

EIF-vierasottelu jää 34-vuotiaan brasilialaisen viimeiseksi Gnistan-paidassa. Gnistan kiittää Douglasia vahvasta panoksesta ja lukuisista maaleista viimeisen kahden vuoden aikana.

IF Gnistan ja Douglas Caé ovat purkaneet yhteisymmärryksessä pelaajasopimuksen. Hyökkääjälle avautui merkittävä mahdollisuus jatkaa ammattilaisuraansa Euroopan ulkopuolella, joten osapuolet neuvottelivat viime päivinä ratkaisun siirron mahdollistamiseksi. Viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden voittanut Caé jättää Gnistanin haikein mielin.

– Valitettavasti myös hyvät asian loppuvat joskus, sillä keskiviikon vierasottelu Tammisaaressa oli minulle viimeinen Gnistanin paidassa. Haluan kiittää kaikkia seuran kannattajia siitä tuesta, mitä olen saanut viime vuosien aikana. Saavuin seuraan vuonna 2020 ja koen voivani lähteä sillä fiiliksellä, että olemme saaneet joukkueena hyviä tuloksia tänä aikana. Pelasin Gnistanissa 55 ottelua ja tein niissä 31 maalia, mutta tärkeintä on kuitenkin ollut ihmiset, jotka olen tämän matkan aikana tavannut. Tästä päivästä lähtien en ole enää Gnistanin pelaaja, mutta voin vakuuttaa olevani seuran kannattaja ikuisesti. Iso kiitos kaikille seuran ympärillä.

Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi haluaa kiittää Douglasia ja suuntaa samalla katsetta heti tulevaan.

– Douglasille avautui merkittävä mahdollisuus jatkaa ammattilaisuraansa toisaalla, joka oli hänen ja perheen tulevaisuudelle tärkeä. Halusimme tukea tätä päätöstä ja löytää ratkaisun siirrolle. Douglas on antanut meille paljon ja olemme kiitollisia hänen panoksestaan sekä ammattimaisesta tekemisestä koko sen ajan, kun hän on ollut täällä. Jalkapallossa tilanteet voivat muuttua nopeasti ja tämä on taas mahdollisuus meidän jollekin toiselle pelaajalle ja myös organisaatiolle rakentaa tulevaa. Haluamme varmistaa, että Gnistan on erittäin kilpailukykyinen sarjan jälkimmäisellä puoliskolla.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.