Futiskerho ja aikuisten jalkapallokoulu käyntiin ensi viikolla!

Ilmoittautuminen auki vielä sunnuntaihin saakka!

Viikonloppuna vietetään vappua, ja pian sen jälkeen käynnistyvät Gnistanin kesän 2022 odotetuimmat tapahtumat, lasten futiskerho ja aikuisten jalkapallokoulu! Molemmissa on mukana jo mukava määrä porukkaa, ja mukaan ehtii vieläkin – ilmoittautumiset ovat auki vielä tämän viikon, sunnuntaihin 1.5. saakka.

Futiskerho on tarkoitettu 5-7 -vuotiaille, ja se on loistava alku uudelle harrastukselle jalkapallon parissa. Harjoituksia on kerran viikossa, ja kesäkausi kestää touko-kesäkuun ajan. Syyskauden kerho järjestetään elo-syyskuussa. Futiskerhoa vetävät seuran koulutetut valmentajat ja nuoriso-ohjaajat. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes sata lasta, ja sekaan mahtuu edelleen!

Kesäkauden aloituskerta on Oulunkylässä keskiviikkona 4.5. klo 17. Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät tästä linkistä!

Perinteinen aikuisten jalkapallokoulu on nimensä mukaisesti suunnattu kaikille aikuisille, eikä aiempaa kokemusta jalkapallosta tarvita. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa Oulunkylässä Mustapekka Areenalla kesäkaudella touko-kesäkuun ajan. Syyskausi alkaa elokuussa.

Aikuisten jalkapallokoulun aloituskerta on Oulunkylässä torstaina 5.5. klo 17. Lisätietoa sekä ilmoittautuminen aikuisten jalkapallokouluun tästä linkistä!

Tervetuloa mukaan jalkapallon pariin!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.