Gnistan hakee naisten edustusjoukkueen päävalmentajaa

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme jälleen uutta vahvistusta.

IF Gnistan etsii riveihinsä jälleen vahvistusta! Tällä kertaa haemme päävalmentajaa naisten edustusjoukkueelle.

Etsimme positiivista roolimallia tukemaan pelaajiemme kehittymistä Gnistanissa. Vaadimme vähintään UEFA B -tason koulutusta sekä kokemusta vanhempien juniori-ikäluokkien kehitysvaiheista ja tavoitteellisen kilparyhmä valmentamisesta.

Valmentaja tulee työskentelemään osa-aikaisesti ja myös viikonloppuisin, noin 6-15 tuntia viikossa. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja pätevyyden mukaisesti.

Tehtävänäsi on kehittää pelaajia Gnistanin filosofian mukaisesti. Suunnittelet, toteutat, arvioit ja kehität valmennuksellisia prosesseja. Tarkkailet ja arvioit joukkueen suorituksia harjoituksissa ja otteluissa. Keräät ja tutkit dataa pelaajien suoriutumisesta.

Toimit positiivisena roolimallina nuorille pelaajille ja työskentelet osana laajempaa valmennustiimiä. Sinulla on ammattimainen asenne valmentamista kohtaan. Haluat kehittyä jatkuvasti, mutta osaat myös olla kärsivällinen.

Sinulla on kokemusta edustusjoukkueen valmentamisesta. Omaat hyviä johtamistaitoja ja osaat motivoida pelaajia. Osaat suunnitella erilaisia säännöllisiä ja yksittäisiä harjoituksia. Ajatustapasi on eteenpäin pyrkivä, ja sinulla on innovatiivisia ideoita. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja osaat arvostaa ja kunnioittaa muita ihmisiä. Olet aikaansaava, vastuunottokykyinen ja kunnianhimoinen.

Tarjoamme hyvät harjoitteluolosuhteet, työskentelysi tueksi laajan sekä ammattimaisen taustatiimin sekä seurayhteisön ja ennen kaikkea loistavan mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja edetä urallasi.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Niclas Nortemo +358 449 220481 / [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.