Topi Järvinen jatkaa Gnistanin paidassa

Kokenut laitalinkki Topi Järvinen jatkaa keltapaidassa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Viime huhtikuussa Gnistanin riveihin liittynyt Topi Järvinen jatkaa keltanutussa myös ensi kaudella. Kaikkiaan 25 ottelussa viime kaudella kentällä esiintynyt Järvinen iski neljä osumaa, joista parhaiten muistetaan varmasti JIPPOn verkkoon 87. minuutilla isketty yläloppusarjapaikan ratkaissut voittomaali runkosarjan viimeisessä ottelussa.

Maaliensa ohella vasemmalla laidalla parhaiten viihtyvä Järvinen tuo Gnistaniin kosolti kokemusta useiden otteluiden verran Veikkausliigasta ja Ykkösestä, jonka lisäksi 27-vuotias laitalinkki on ehtinyt piipahtaa keräämässä kokemusta myös norjalaisen FK Mjølnerin riveistä.

Järvinen odottaa jo innolla harjoituskauden alkua.

– Loistava fiilis, että päästiin näin nopeasti yhteisymmärrykseen ja saatiin jo nyt allekirjoitettua sopimus. Odotan todella innolla, että päästään treenaamaan joukkueen kanssa ja nyt saan ensimmäisen kokonaisen pre-seasonin moneen vuoteen, jonka uskon näkyvän positiivisesti omassa tekemisessä kesällä. Uuden valmentajan kanssa keskustelimme kauden jälkeen ja ajatukset kohtasivat sen verran hyvin, että odotan mielenkiinnolla mitä ensi kesä tuo tullessaan. Tarkemmat tavoitteet selkenevät lähempänä kauden alkua, mutta sarjan paras oman pelipaikan pelaaja on varmastikin hyvä kiintopiste mihin voi tähdätä, Järvinen kommentoi pilke silmäkulmassa.

– Joukkueen menestyminen ja yleisön viihtyminen ovat kuitenkin ne tärkeimmät asiat ja niiden eteen tehdään kaikki mitä on tehtävissä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.