Rony Huhtala ja Gnistan jatkosopimukseen

Laitahyökkääjä Rony Huhtala on allekirjoittanut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Heinävedeltä lähtöisin oleva JIPPOn juniorikoulun läpikäynyt 23-vuotias Rony Huhtala on ikäisekseen jo varsin kokenut pelimies, sillä ennen Gnistaniin siirtymistään Huhtala pelasi Ykköstä 51 ottelua MYPA:n, HJK Klubi 04:n ja Hongan paidassa. Gnistanin riveihin Huhtala siirtyi tammikuussa 2020, joten tuleva kausi on vauhdikkaalle laitahyökkääjälle jo kolmas keltapaidassa.

Kaudella 2020 Huhtala heilutti verkkoa 19 ottelussa kolmesti ja viime kaudella osumia syntyi neljä kappaletta. Ykkösessä iskemiensä maalien ohella Huhtala on kuulunut Gnistanin avainhahmoihin myös Suomen Cupin peleissä, sillä yhdeksässä pelaamassaan Cupin pelissä hyökkääjä on osunut tolppien väliin peräti kuudesti.

Maaliensa lisäksi Huhtala on opittu tuntemaan periksiantamattomasta taistelustaan ja suoraviivaisesta rynnimisestään oikealla laidalla ja samaa on takuulla luvassa myös tulevalla kaudella.

– Todella hyvät fiilikset jatkaa Gnistanissa tietenkin. Odotukset joukkueelta ensi kauteen ovat korkealla. Tottakai viime kaudesta haluaa parantaa, joten uskoisin meidän pyörivän kärkikahinoissa. Odotukset itselleni on auttaa Gnistania pääsemään tähän tavoitteeseen. Pelaajana haluan tuoda joukkueelle maaleja ja näyttää periksiantamatonta asennetta.

Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen on mielissään Huhtalan jatkosta Kipinän riveissä.

– Rony tuo vauhtia ja uhkaa joukkueen hyökkäyspelaamisen ja uskon hänen vahvuuksien sopivan mainiosti tapaamme pelata. Samalla tämä sopimus tuo jatkuvuutta joukkueen rakentamiseen.


Gnistanin kausikorttimyynnin tarjousjakso päättyy tänään sunnuntaina! Hanki siis omasi samantien edulliseen hintaan!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.